Uyar: “Belediyecilik, Vatandaşımıza Güneşte Gölge, Soğukta Hırkadır”

Uyar: “Belediyecilik, Vatandaşımıza Güneşte Gölge, Soğukta Hırkadır”
SP Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uyar, “Belediyecilik anlayışı sadece çevre sorunları ile ilgilenmemesi gerekir. Güneşte vatandaşımıza gölge, soğukta hırka ve açlığında ekmek olması gerekmektedir” dedi.

Saadet Partisi (SP) Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uyar, “Belediyecilik anlayışı sadece çevre sorunları ile ilgilenmemesi gerekir. Güneşte vatandaşımıza gölge, soğukta hırka ve açlığında ekmek olması gerekmektedir” dedi.

SP Meram Belediye Başkan adayı Hüseyin Saydam’la beraber Meram bölgesindeki Muhacir Pazarındaki esnafı ziyaret eden Uyar, 31 Mart’a kadar yorulmadan gece gündüz aralıksız dürüst belediyecilik için çalışacaklarını söyledi.

Vatandaşların sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Saadet Partisi’nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uyar, “Biz vatandaşların sorunlarını biliyoruz, sizlere hizmet etmek için yeniden belediyeleri yönetmeye talip olduk. Allah’ın izni milletimizin desteği ile Konya’yı adil, şeffaf ve en güzel biçimde yönetecek kadrolara sahibiz” ifadelerini kullandı.  

“Belediyecilik anlayışı sadece çevre sorunları ile ilgilenmemesi gerekir. Güneşte vatandaşımıza gölge, soğukta hırka ve açlığında ekmek olması gerekmektedir” diyen Uyar, vatandaşların saadet ve selameti için 30 Mart akşamına kadar yoğun bir şekilde yorulmadan çalışacaklarını belirtti.

Vatandaşların Uyar’a olan ilgi ve alakalarının yüksek olduğu gözlerden kaçmadı.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.