Uyar: “Konya’nın Tarihi Dokusunu Yeniden Kazandıracağız”

Uyar: “Konya’nın Tarihi Dokusunu Yeniden Kazandıracağız”
SP Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Uyar, “İş başına geldiğimizde yatay mimariye önem vererek komşuluk ilişkilerini artırmayı, taştan ve betondan yorulmuş bu şehri, doğayla, çevreyle ve tarihi dokusu ile yeniden canlandıracağız” dedi.

Saadet Partisi (SP) Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Uyar, “İş başına geldiğimizde yatay mimariye önem vererek komşuluk ilişkilerini artırmayı, taştan ve betondan yorulmuş bu şehri, doğayla, çevreyle ve tarihi dokusu ile yeniden canlandıracağız” diye konuştu.

Uyar, Konya’nın Derbent ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa SP Derbent Belediye Başkan adayı Hüseyin Karaçam ve çok sayıda partili katıldı.

Kuran’ı Kerim tilaveti ile gerçekleştirilen açılıştan sonra vatandaşlara seslenen Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uyar, “Konya, büyük medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir şehir. Selçuklu devletimizin emir ve idare merkezi olan bir şehir. Bu kadim kenti son yıllarda taştan ve betonlardan oluşan bir şehir haline çevirdiler. Tarihsel dokusunu, çevresini bozmaya başladılar. Yöneticilik yapan arkadaşlar yönetimi oyun sanmaya başladılar. Allah’ın izni, milletimizin de isteği ile iş başına geldiğimizde yatay mimariye önem vererek komşuluk ilişkilerini artırmayı, taştan ve betondan yorulmuş bu şehri, doğayla, çevreyle ve tarihi dokusu ile yeniden canlandıracağız”  ifadelerini kullandı.  

“TARIMA DESTEK VERİLECEK’”

Derbent Belediye Başkan adayı Hüseyin Karaçam ise Derbent’ in gelir kaynağının tarım ve hayvancılık olduğunu belirterek, “Yöneticiler tarıma destek vermiyor. Seçildiğimiz takdirde tarıma destek olacağız” dedi.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.