Yeniden Refah Akören’de Belediye Başkan Adayını Açıkladı!

Yeniden Refah Akören’de Belediye Başkan Adayını Açıkladı!
İş insanı Ramazan Soycak, Yeniden Refah Partisi Akören Belediye Başkan adayı oldu.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler için partiler belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı. Yeniden Refah Partisi, Akören İlçesi’nde Belediye Başkan adaylarının Ramazan Soycak olduğunu duyurdu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla 2024 Yerel Seçimler Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Yeniden Refah Partisi, Akören Belediye Başkan adayını Ramazan Soycak olarak açıkladı.

Ramazan Soycak Kimdir ?

24 Ocak 1971 tarihinde doğan Ramazan Soycak, Konya’nın Akören İlçesi’nde, 5 çocuklu bir ailenin 4'ncü çocuğudur. Akören İlçesi’nin esnaflarından olan babası, fırın ve manav işleterek geçimini sağlamaktaydı.

İlkokulu Akören Gazi Mustafa Kemal ilköğretim Okulu’nda, ortaokulu Çumra İmam Hatip Ortaokulu’nda, lise öğrenimini Çumra İmam Hatip Lisesi’nde tamamlayan Soycak, ailesinin geçimine katkıda bulunmak amacıyla erken yaşta ticaret hayatına atıldı.

1997 yılında Soycaklar Tarım Ürünleri Nakliyat ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.'yi kurdu. 2002 yılında Akören'de akaryakıt istasyonu kurdu. Tarım Ürünleri Alım Satımı ve Lojistik Taşımacılıkta aktif olarak ticarete devam etmektedir.

Soycak evli ve 3 çocuk babasıdır.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.