Yunak’ta Başkan Demirhan’a ‘Destek Açıklaması’ Yapıldı

Yunak’ta Başkan Demirhan’a ‘Destek Açıklaması’ Yapıldı
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi’ne istifasını sunan Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan’a ilçe halkı, belediye hizmet binası önünde toplanarak Demirhan’a destek açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi’ne istifasını sunan Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan’a ilçe halkı sahip çıktı. İlçede görevli muhtarlar, STK Temsilcileri, belediye çalışanları ve vatandaşlar, Yunak Belediye Başkanlığı önünde toplanarak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan’a destek açıklamasında bulundu.

Abdullah Emre Demirhan’a destek için yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Son günlerde Belediye Başkanımız Abdullah Emre Demirhan’a karşı bir takım mesnetsiz iddialar, iftiralar ve şantajlar yapıldığı yönünde girişimlerin olduğu, bu mesnetsiz olayların hem sayın başkanımızı hem partimizi hem de Yunak halkının üzerinde şer odaklarının olduğu net bir şekilde görülüyor”

“HABERLER MORALİMİZİ BOZMUYOR”

Medyada çıkan İstifa haberlerine itibar etmediklerini belirten vatandaşlar, başkanın ilçeye olan hizmet sevdasını bildiklerini ve her zaman kendisine destek olacaklarını belirtti.

“NE OLMUŞTU”

Konya'nın Yunak İlçe Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan’ın geçtiğimiz günlerde görevinden istifa ettiği öğrenildi. 2014 yılı Mart ayında yapılan mahalli seçimlerinde Yunak Belediye Başkanı olarak seçilen Abdullah Emre Demirhan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleriyle tekrar Belediye Başkanı olarak seçilmişti. Yeniden belediye başkanlığı görevine seçilen Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan’ın geçtiğimiz Perşembe günü AK Parti Genel Merkezi’ne giderek istifanı sunmuştu. Başkan Demirhan’ın istifasına ilişkin çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Kamuoyundaki söz konusu iddiaya göre, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan’a karşı, bir takım kişiler tarafından , mesnetsiz iddialar, iftiralar ve şantajlar yapıldığı yönünde girişimlerin olduğu iddia edildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.