Abdulbaki Tekin, Genel Başkan Yardımcısı Oldu

Abdulbaki Tekin, Genel Başkan Yardımcısı Oldu
Yeni Sendika Eskişehir İl Temsilcisi Abdulbaki Tekin, Kurumsal İletişim, Ar-Ge ve Yeni Medya Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak Ankara’da görevlendirildi.

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Yeni Sendika) Eskişehir İl Temsilcisi Abdulbaki Tekin, Kurumsal İletişim, Ar-Ge ve Yeni Medya Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak Ankara’da görevlendirildi.

Tekin yaptığı açıklamada, birlik, beraberlik, samimiyet, cesaret ve liyakatle tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının özlük ve sosyal hakları için yol yürüyeceklerini söyledi. “Rabbim çıktığımız bu yolda utandırmasın” diyen Tekin, “Temiz bir sayfa ile yolumuza devam edeceğiz. Kavgasız, kimseyi kötülemeden, kimseye rakip olma ya da kimseyi bölme hedefi olmadan kendi yolumuzda, doğru bildiğimizle ilerleyeceğiz” diye konuştu.

Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hedef sadece bilimsel verilere dayalı, çalışan hak ve kazanımları için mücadele edebilmek, mesleki saygınlık ve refahı artırabilmek. Sahada emek veren çalışanlarımız ile hep birlikte sağlık çalışanı arkadaşlarımızın bu süreçte bize olan umudu, heyecanı, inancı bizim yarınlara dair en büyük motivasyonumuzdur.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.