Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi Hizmete Açıldı

Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi Hizmete Açıldı
Uzman Fizyoterapist Hasan Yasin Acar: “Merkezi’mizde manuel ve tecar terapi, sporcu rehabilitasyonu, atletik performans, EMS, sinir sıkışmaları, omurga, denge, çene eklemi ve ortopedik rehabilitasyon, myofasyal ağrı sendorumu gibi hizmetleri vereceğiz”

Konya’da Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Selçuklu İlçesi’nde Esenler Mahallesi Görgülü Center’da faaliyetine başlayan Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açılışına AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, Kırım Türkleri Derneği Başkanı Mustafa Sırrı Demirel, Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi sahibi Hasan Yasin Acar’ın babası Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Cemil Acar, muhasebeciler, mali müşavirler, spor camiası ve iş dünyası temsilcileri katıldı.

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, “Son yıllarda Ülkemizin sporda elde ettiğimiz başarıları, başta tesis atağı olmak üzere alınan madalyalar ve branşlar da elde ettiğimiz başarıları spora yakın olanlar bilir. İnsana yatırım anlamında bilimin sporla birlikte yürümesi gibi bir yol izlendi özellikle son 10 yılda. Burada Türk Spor Teşkilatı fizyoterapist, diyetisyen, psikolog, masör kadrolu çalışma imkanına kavuştu. 22 ilimizde olimpiyatlara hazırlık merkezi oluştu ve bunların merkezi Ankara Eryaman’dadır. İşte Hasan Yasin Acar kardeşimiz Eryaman’da üç yıl başarılar elde eden sporcuların teşhis, tedavi ve rehabilitasyonuyla ilgilenen ekibin içinde yer aldı. Ve orada ciddi katkıları oldu. Ben yakinen şahidim. Bugün Konya’da açacağımız merkez hem Konya’da sporculara hem de Konya halkına hizmet edecektir. Hem fizik tedavi ve rehabilitasyon anlamında ciddi anlamda katkılar yapacaktır. Bu yeteneği Hasan Yasin Acar elde etti. Bunun yakın tanığıyım. Bundan sonra duamız bol bereketli işler ve kazançlar ve hayırlı hizmetler olsun diyoruz. Aileye, Türkiye’ye ve Konya’ya hayırlı olsun” diye konuştu.

Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi Sahibi Uzman Fizyoterapist Hasan Yasin Acar ise açılışa katılanlara teşekkür ederek, “Merkezi’mizde Konya halkıyla sporcularımıza hizmet vereceğiz. Özellikle manuel terapi, sporcu rehabilitasyonu, tecar terapi, atletik performans, EMS, sinir sıkışmaları, omurga, denge rehabilitasyonu, çene eklemi rehabilitasyonu, kayropratik manuel terapi, recovery, fibromiyalji rehabilitasyonu, myofasyal ağrı sendorumu ve ortopedik rehabilitasyon gibi hizmetleri vereceğiz. Merkezimize tüm Konyalıları bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra yapılan duanın ardından Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açılış kurdelesi AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Apollon Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi Sahibi Uzman Fizyoterapist Hasan Yasin Acar ve babası Cemil Acar tarafından kesildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.