“Beyşehir Sağlığı” yeni projelerle gelişecek

“Beyşehir Sağlığı” yeni projelerle gelişecek
Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Beyşehir’de bulunan sağlık tesislerinde görevli tüm çalışanlarla ayrı ayrı düzenlenen toplantılarda bir araya gelerek Beyşehir sağlığını masaya yatırdı.

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkan ve yardımcıları ile birlikte Beyşehir’de bulunan sağlık tesislerinde görevli tüm çalışanlarla ayrı ayrı düzenlenen toplantılarda bir araya gelerek Beyşehir sağlığını masaya yatırdı.

Beyşehir ilçe değerlendirme programına 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında hizmet sunan personellerle toplantı düzenleyerek başlayan Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet bu toplantının ardından da Beyşehir Devlet Hastanesi’nde çalışan temizlik ve güvenlik görevlileri ile bir araya geldi. Günün 3. Toplantısını veri hazırlama ve kontrol işletmenleri ile yaparak onların istek ve şikâyetlerini dinleyen Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları sonrasında da hastanede görev yapan uzman doktorlar ile toplantı gerçekleştirdiler. Günün 5. Toplantısını Beyşehir Devlet Hastanesi’nde sağlık hizmeti sunan hemşire, ebe, sağlık memuru, laboratuvar ve röntgen teknisyenlerine ayıran Prof. Dr. Koç ve beraberindekiler bu toplantının ardından da aile hekimleri ile bir araya gelerek programı tamamladılar. İl Sağlık Müdürü ve tüm hizmet başkanları ile karşılıklı konuşma ve dertlerini anlatma fırsatı bulan sağlık çalışanları da toplantılardan duydukları memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.

Beyşehir İlçesi’nde sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek, ihtiyaçları ve sorunları tespit etmek amacıyla birim birim değerlendirme toplantıları yaptıklarını vurgulayan Prof. Dr. Koç, “Beyşehir ilçemiz sağlıkta çok iyi noktada. İnşallah en kısa sürede planlamasını yaptığımız iki projenin de hayata geçirilmesi ile Beyşehir’i sağlıkta daha da güzel bir seviyeye taşıyacağız. Ayrıca Beyşehir’e bağlı sağlık evlerinde de önemli bir çalışmanın altyapısını hazırlıyoruz. İnşallah ilçemizde bulunan tüm sağlık evleri ile alakalı bir çalışmanın da projesini tamamlayarak çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi. Beyşehir Devlet Hastanesi’nin kendi rolündeki sağlık hizmetlerinin tamamını yerine getirdiğine de değinen Prof. Dr. Koç, Konya’ya olan sevk oranlarının en aza indirilebilmesi için de çalışma yaptıklarını söyledi.

Yapılan toplantıların ardından AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ile de bir araya gelen İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Koç,  Beyşehir’de yapılması planlanan sağlık yatırımları hakkında istişarelerde bulundu.

İktidara geldikleri günden bu yana sağlık alanında çok güzel hizmetlere imza attıklarını söyleyen Milletvekili Samancı, “Beyşehir Devlet Hastanemizde sunulan sağlık hizmetleri gerçekten ülkemize örnek olacak nitelikte. Hastanemizin yanı sıra Beyşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü, 2 Nolu 6 hekimlik aile sağlığı merkezi ve 112 istasyonu projemiz ile 1 Nolu ASM ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu projemizi de Beyşehir’in tarihi dokusuna uygun son derece modern bir şekilde hayata geçireceğiz. Bu projelerimizin de tamamlanması ile birlikte Beyşehir sağlığı adına çok daha güzel hizmetleri vatandaşlarımıza sunacağız. Ayrıca sağlık evleri ile ilgili olarak da ilçemizin tüm dinamikleri ile ortak hareket ederek çok güzel hizmetlere imza atacağız” diye konuştu.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.