Doktorlar Eğlence ve Konser Programlarını İptal Etti

Doktorlar Eğlence ve Konser Programlarını İptal Etti
Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca, İdlib şehitleri dolayısıyla, 14 Mart etkinleri kapsamında yer alan eğlence ve konser programlarını iptal ettiklerini belirterek, “Her zaman milletinin ve ordusunun yanında olan tüm meslektaşlarımızı Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı ve Şehit Aileleri Derneklerine katkı yapmaya davet ediyoruz” çağrısında bulundu.

Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca, İdlib şehitleri dolayısıyla, 14 Mart haftası etkinleri kapsamında yer alan eğlence ve konser programlarını iptal ettiklerini belirterek, “Her zaman milletinin ve ordusunun yanında olan tüm meslektaşlarımızı Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı ve Şehit Aileleri Derneklerine katkı yapmaya davet ediyoruz” çağrısında bulundu.

Dr. Seyit Karaca, Konya’da bir otelde düzenlediği basın toplantısında, 14 Mart anma etkinliklerinin 101. yıl programlarını açıkladı.

Bir tarih dönümüne daha geldiklerini ifade eden Dr. Karaca, “1919 yılında ilk defa işgale direnen ve bağımsızlığa giden yolda üzerine düşenleri yapmak için meslektaşlarımızca başlatılan 14 Mart anma etkinlerinin 101. yıl programları bu hafta icra edilecek. Mesleğimize ve meslektaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Ülkemizin hassas bir dönemden geçtiğini anımsatan Dr. Karaca, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Geçtiğimiz yıl 100. yıl olması münasebetiyle oldukça yoğun ve stres atmamızı da sağlayan bazı eğlence programları da yapmıştık. Bu yıl da 14 Mart akşamı yemek ve plaket takdimi programı ile Türk Yarenleri Türk Halk Müziği topluluğu ve Karatay Belediyesi ile müşterek konser programı aylar öncesinden planlarımız arasındaydı. Ancak geçtiğimiz haftalarda yaşadığımız ve 37 şehit verdiğimiz saldırılar sonrasında sadece yemek için bir araya gelmek bile bize ar geldi. Konser programımızı da sanatçı topluluğumuzun ve Karatay Belediye’mizin anlayışı ve kabulü ile erteledik. Bu iptaller nedeniyle meslektaşlarımızdan ve ailelerinden özür dilemekle birlikte bizleri onların da anlayışla karşılayacaklarından hiç kuşkumuz yok. Bu vesileyle her zaman milletinin ve ordusunun yanında olan tüm meslektaşlarımızı Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı ve Şehit Aileleri Derneklerine katkı yapmaya davet ediyoruz.”

Dr. Seyit Karaca, Türk hekimleri olarak, Bahar Kalkanı Harekatı başta olmak üzere ülkemizin güvenliği için mücadele ederken canlarını veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sıhhat ve selamet diledi, hepsini saygı ve minnetle andı.

Dr. Karaca, ayrıca geçen yıl 14 Mart haftasından bugüne ebediyete uğurladıkları meslektaşlarını ve tüm sağlık çalışanlarını da saygıyla andı.

 (Mürsel Çetin / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.