‘Kan Bağışlamak, Hayattır’ İlkesiyle Kampanya Düzenlediler

‘Kan Bağışlamak, Hayattır’ İlkesiyle Kampanya Düzenlediler
Kızılay Kan stoklarının desteklenmesi amacıyla Konya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Kızılay işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kızılay Kan stoklarının desteklenmesi amacıyla Konya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Türk Kızılayı işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Konya Adliyesi’nde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası çerçevesinde kurulan stantları ziyaret eden Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, “İnsan hayatı için en önemli unsur olan kanın tek kaynağı insandır. Bu hayati sıvının başka bir muadili olmadığından, ‘kan bağışlamak, hayattır’ ilkesi çerçevesinde, kan bağışına destek olmak ve farkındalık yaratmak amacıyla Adliyemiz ve Kızılay Kan Merkezi işbirliğiyle ile Adliyemizde Kan Bağışı standı kuruldu. Bugün burada yaptığımız kan bağışları birçok insanın hayatını kurtaracak, sağlığına kavuşmasına vesile olacaktır. Temennimiz ülkemizin kan stokunun yeterli düzeye gelerek ihtiyacı olan vatandaşlarımızın kan ihtiyacının giderilmesidir. Bu erdemli davranışlarıyla bağışta bulunan hakimlerimize, cumhuriyet savcılarımıza, tüm personelimize ve vatandaşlarımıza, bu güzel organizasyonun gerçekleştirilmesinde katkısı olan Cumhuriyet Başsavcılığımız İdari İşler Müdürlüğü’ne ve Kızılay Şube Başkanlığı’na teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.