KONAHED’te Altınbaş Güven Tazeledi

KONAHED’te Altınbaş Güven Tazeledi
Konya Aile Hekimliği Etkinlik Derneği’nde tek Liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Dr. Yavuz Altınbaş güven tazeledi.

Konya Aile Hekimliği Etkinlik Derneği (KONAHED) 3. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı hafta sonunda Konya Serbest Muhasebeci Mali Muşavirler Odası’nda gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Dr. Yavuz Altınbaş güven tazeledi. 

Genel Kurulda dernek üyelerine seslenen Altınbaş, “KONAHED olarak 2017 yılında başlayan birlikteliğimiz her geçen gün gücüne güç katarak devam etmektedir. 350’i aşkın üye sayısıyla ve faaliyetleri ile ülke genelinde de aile hekimleri dernekleri içerisinde güçlü bir vizyonla varlığımızı sürdürmekteyiz. Yönetim olarak derneğimizi devraldığımız 2020 ağustos ayından itibaren de elimizden gelen çabayı göstererek, başarabileceklerimizi yaparak bu günlere getirdik. Yönetim kurulunu devraldığımız 2020 yılı pandem’inin de tam ortasıydı. Sıkıntılarımız oldu, dernek faaliyetleri açısından zaman zaman zorlandık. Bir araya gelmek çok zordu, hatta büyük bir kısmında mümkün değildi, fakat bu kadar olumsuzluğa rağmen yönetim kurulunda ki arkadaşlarımızla birlikte birçok da faaliyet gerçekleştirdik. Birçok başarılı kabul ettiğimiz çalışmalarımız oldu. Takdir edildiğimizi düşündüğümüz faaliyetlerimiz oldu. Sonuçta derneğimizi aldığımız noktadan daha ileriye taşıdığımızı düşünerek emeği geçen yönetim kurulu arkadaşlarıma da genel kurul huzurunda sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Onlarla yürümek, onlarla çalışmak bir onurdu. Tekrar hepsinin emeğine, yüreğine sağlık demek istiyorum. Geçmişte de KONAHED’TİN yönetiminde bulunmuş tüm arkadaşlarıma KONAHED vizyonuna verdikleri emek için ayrıca teşekkür ediyorum. Eminim ki bundan sonra ki tüm KONAHED yönetim organları ve KONAHED’in kıymetli üyeleri de bu çabanın, bu başarının en büyük takipçisi ve destekçisi olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

KONAHED’in Yeni Yönetim Kurulu Dr. Yavuz Altınbaş başkanlığında şu isimlerden oluştu; Tuğrul Kadir Dündar, Onur Uysal, Serkan Akıncı, Selman Pelit, Ahmet Sahar, Vatan Potuk, Devrim Erol, Mahmut Ovacık, Fatih Bulut, Yurdagül Dündar.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.