Yunak’ta Kan Bağışı Kampanyası

Yunak’ta Kan Bağışı Kampanyası
Konya'nın Yunak İlçe Belediye Başkanı Ali Konak ve İlçe Kaymakamı İbrahim İşleyen’le birlikte Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Konya'nın Yunak İlçe Belediye Başkanı Ali Konak ve İlçe Kaymakamı İbrahim İşleyen’le birlikte Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Konak ve İşleyen, Yunak’ta kurulan  Kızılay kan bağış tırını ziyaret ederek, kan bağışında bulundu.

Kan bağışının bir insanlık görevi olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Ali Konak, “Yunak Belediyesi olarak başkan yardımcılarımız ve vatandaşlarımızla birlikte Kızılay Konya Şubemizin bağış tırında kan bağışında bulunduk. Buradan tüm hemşerilerime kan bağışında bulunmalarını öneriyorum. Özellikle bu pandemi döneminde kan ihtiyacı çok daha arttı. Kızılay’ımız da hem yurt içinde hem de yırt dışında bu konuda çok güzel faaliyetler gösteriyor. Onların elini güçlü tutmak adına Türk Milleti olarak her zaman onlara destek olmalıyız. Kan verirken Kızılay yetkililerimizden öğrendiğimiz bilgilerde, memnun edici haberler aldık. Nüfusa oranla Konya’nın Yunak ilçesi olarak kan bağışında iyi noktada olduğumuzu öğrendik.  Bu konu gerçekten bizleri memnun ve motive etti” dedi.

Yunak Kaymakamı İbrahim İşleyen ise kan vermenin hayat kurtaracağını dile getirerek, "Kan bağışında bulunmak bir hayat kurtarmakla eş değerdir. Aynı zamanda kendi sağlığımız açısından da kan bağışı önemli. Herkesi bu tür kampanyalara karşı duyarlı olmasını ve destek vermesini diliyorum. Burada kan bağışı kampanyasında görev alan ve kan bağışına destek veren herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.