1922 Konya, 42 Puanla Bitirdi

1922 Konya, 42 Puanla Bitirdi
Ligin son hafta maçında Rize temsilcisi Pazarspor’u konuk eden 1922 Konyaspor, sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. Sezonu 42 puanla on altıncı sırada tamamlayan yeşil-beyazlıların gollerini ilk yarıda Nur Emre Akşit ve Furkan Şimşek kaydetti: 2-0

MİSLİ.com 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grup’ta 2020-2021 sezonu geçtiğimiz cumartesi günü oynanan müsabakalarla sona erdi.

Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor, son hafta maçında evinde Rize ekibi Pazarspor’u konuk etti.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanan maça Yavru Kartal, yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Göze hoş gelen bir futbol sergileyen yeşil-beyazlı temsilcimiz, 17. dakikada Nur Emre Akşit ve 44. dakikada Furkan Şimşek’in golleriyle mücadeleyi 2-0 kazandı.

Yavru Kartal, bu sonuçla sezonu 42 puanla 16. sırada tamamladı. Maçın ardından teknik heyet, oyuncular ve personel birbirleriyle vedalaştı ve tatile çıktı.

ÖTE yandan 2. Lig’de normal sezonun sona ermesiyle birlikte şampiyon ekiplerin ardından play-off oynama hakkı elde eden takımlar da belli oldu. Manisa'nın şampiyon olduğu Beyaz Grup'ta Hacettepe, Sancaktepe ve Gümüşhanespor küme düştü.

Eyüpspor'un sezonu şampiyon tamamladığı Kırmızı Grup'ta ise Kardemir Karabükspor, Mamak FK ve Tetiş Yapı Elazığspor lige veda etti.

Beyaz Grup'ta Hekimoğlu Trabzon, Kocaelispor, Ankara Demirspor ve Anagold24 Erzincanspor, Kırmızı Grup'ta da Sakaryaspor, Kırşehir Belediyespor, Kırklarelispor ve Silahtaroğlu Vanspor TFF 1. Lig'e yükselmek için play-off oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.