1922 Konya Rahat Bir Nefes Aldı!

1922 Konya Rahat Bir Nefes Aldı!
29. hafta maçında lig sonuncusu Karabükspor’u konuk eden 1922 Konyaspor, zayıf rakibini karşısında ikinci yarıda bulduğu gollerle sonuca giderek 4 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı. Puanını 30’a çıkartan temsilcimiz rahat bir nefes aldı.

MİSLİ.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor, kritik maçta K. Karabükspor’u 2-0 mağlup ederek altın değerindeki 3 puanı hanesine yazdırdı. 29. hafta maçında lig sonuncu Karabükspor’u konuk eden yeşil-beyazlılar, ilk yarısı golsüz sona eren mücadelenin ikinci yarısında bulduğu gollerle sahadan önemli bir galibiyetle ayrıldı. 4 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan 1922 Konyaspor’a galibiyeti getiren golleri 53’de Selim Dilli ve 90+2’de Yasin Abdioğlu kaydetti.

Yavru Kartal; Mücahit Atakay, Şener Kaya, Kuban Altunbudak, Nuri Emre Akşit, Tamer Aşık, Selim Dilli, Ekrem Kayılıbal, Serhat Kot, Maksut Taşkıran, Yasin Abdioğlu, Ege Özkayımoğlu 11’i ile maça çıkarken, ilk yarıda topa sahip olmasına karşın pozisyon üretme sıkıntısı yaşadı.

1922 KONYASPOR, ikinci yarıda daha iyi futbol sergiledi. 53. dakikada Selim Dilli ceza yayı içinden attığı sert şutla Yavru Kartal’ı 1-0 öne geçirdi.

Önemli pozisyonlara giren temsilcimiz, gol vuruşlarında ise istediği üretkenliği sağlayamadı. Çok sayıda sarı kartın çıktığı bu devrede oyun sık sık kesildi. Yeşil-beyazlı ekip, 90+2’de Yasin Abdioğlu ile bir gol daha bularak maçtan 2-0 galip ayrıldı. Bu önemli galibiyetle puanını 30’a çıkartan yeşil-beyazlı temsilcimiz, rakiplerinin de puan kaybetmesiyle düşme hattıyla puan farkını 6’ya yükseltti ve nefeslendi.

1922 Konyaspor, 30. hafta maçında deplasmanda play-off mücadelesi veren Turgutluspor ile karşılaşacak. 24 Mart Çarşamba günü oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.