1922 Konyaspor Hazırlıklarına Devam Ediyor

1922 Konyaspor Hazırlıklarına Devam Ediyor
TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor’da, deplasmanda oynanacak Yomraspor maçının hazırlıkları yeniden başladı.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sebebiyle liglere verilen arada hazırlıklarına yeniden başlayan 1922 Konyaspor, bugün yapılan antrenman ile çalışmalarına devam etti. Saraçoğlu Tesisleri’nde Teknik Direktör Hakan Ünal yönetiminde gerçekleşen antrenmanı Kulüp Başkanı Osman Avcıoğlu ve yöneticilerde izledi.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor’da, deplasmanda oynanacak Yomraspor maçının hazırlıkları futbolculara verilen 5 günlük iznin ardından yeniden başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre 3. Lig’de 22. hafta maçlarının 18 ve 19 Şubat tarihlerinde oynanacağı belirtildi.

Yavru Kartal, Yomraspor maçının hazırlıklarını belirlenin planlama doğrultusunda sürdürüyor. Sezonun ikinci devresine Şanlıurfa deplasmanında Karaköprü Belediye Belediyespor karşısında aldığı flaş galibiyetle başlayan 1922 Konyaspor, daha sonra çıktığı 3 maçta ise galibiyet alamadı. 1922 Konyaspor, 15 puanla düşme hattında yer alan Yomraspor ile 6 puan değerinde bir maça çıkacak. Yavru Kartal, bu kritik deplasmandan galibiyetle dönmesi halinde nefeslenecek. Aksi bir sonuçta ise tehlikeli çanları yeşil-beyazlıların için çalmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.