1922 Konyaspor İkinci Devreye İyi Bir Başlangıç Yapmak İstiyor!

1922 Konyaspor İkinci Devreye İyi Bir Başlangıç Yapmak İstiyor!
3. Grup’ta yer alan 1922 Konyaspor yarın sahasında saat 14.00’de B. Tepecikspor ile karşılaşacak. Temsilcimiz kazanarak ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmak istiyor

TFF 3. Lig’de yaklaşık bir aylık aranın ardından sezonun ikinci devresi hafta sonunda oynanacak maçlarla başlayacak. 3. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, ikinci yarının ilk hafta mücadelesinde yarın sahasında Büyükçekmece Tepecikspor ile karşı karşıya gelecek. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Mücadeleyi Sait Tuzcu yönetecek. Tuzcu’nun yardımcılığını Hasan Genç ve Ardahan Işık yapacak. 1922 Konyaspor bugün yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek. Devre arasında hem kadrosunu yenileyen, hem de iyi bir hazırlık dönemi geçiren Yavru Kartal, ikinci yarıya iyi bir giriş yapmak istiyor.

SEZONUN ilk yarısını düşme hattında tamamlayan 1922 Konyaspor, ikinci yarıda bulunduğu konumdan hızla uzaklaşarak ligde kalmayı hedefliyor. Bu doğrultuda birçok isimle yollarını ayıran Yavru Kartal, 9 futbolcu ile sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlı yönetim kadrodaki eksiklikleri gidermek ve takımı güçlendirmek adına Ramazan Haklı, Samet Acar, Mert Korkmaz, Yusuf Kılıç, Burak Özsoy, Muzaffer Emre İlhan, Hüseyin Mert Korkmaz, Ertuğrul Tekşen, Emrah Turan ile sözleşme imzaladı. Sezonun ikinci yarısının zorlu geçeceğini ifade eden 1922 Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım, ligde kalacaklarına inandığı belirtti ve şöyle konuştu.

“DEVRE arasını iyi değerlendirdik. Hem hazırlık, hem de transfer anlamında verimli bir süreç yaşadık. Kadrodaki eksikleri giderdik. Sezonun ikinci yarısı bizim için çok farklı olacak. Büyükçekmece Tepecikspor karşısında kazanarak sezonun kalan bölümüne iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Takımıma güveniyorum. Taraftarımızı da maça davet ediyoruz, tribünlerin dolu olması bize artı güç ve motivasyon verecektir”. 3. Lig 3. Grup’ta yarın oynanacak diğer maçların programı ise şöyle. 13.00 Karaköprü Belediyespor-Fatsa Belediyespor, 14.00 Osmaniyespor-Sivas Dört Eylül, 14.00 Akhisarspor-Kuşadasıspor, Bayburt Özel İdarespor-Bornova 1877, 14.00 Belediye Kütahyaspor-Darıca Gençlerbirliği, 14.00 Silivrispor-Erbaaspor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.