1922 Konyaspor Sıkı Hazırlanıyor

1922 Konyaspor Sıkı Hazırlanıyor
1922 Konyaspor, zorlu geçecek sezonun ikinci yarısına Saraçoğlu Tesisleri’nde idman yaparak hazırlanıyor. Yavru Kartal, ilk etabın tamamlanmasının ardından şartların oluşması durumunda çalışmalarının ikinci bölümünü şehir dışında yapacak

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, devre arası hazırlıklarını Konya’da sürdürüyor. Sezonun ilk yarısını Hacettepespor maçıyla tamamlayan yeşil-beyazlılar, bu maçın ardından izne ayrılmıştı. Yavru Kartal’da izin süresinde değişiklik yapıldı ve ikinci yarı hazırlıkları geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirilen idmanla başladı. 1922 Konyaspor, Saraçoğlu Tesisleri’nde Teknik Direktör Çağdaş Çankaya yönetiminde günde çift idman gerçekleştirerek, zorlu geçecek ikinci yarıya yoğun tempoda hazırlanıyor. Yeşil-beyazlılar dünü de çift idmanla değerlendirirken, çalışmalar bugünkü antrenmanlarla devam edecek.

1922 Konyaspor’da, ilk etap çalışmalarının hafta sonunda tamamlanacağı ifade edilirken, ardından ise yeşil-beyazlı futbolculara yılbaşı izni verilecek. Yavru Kartal, izin sonrasında da ikinci yarı hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. Konya Temsilcisi şartların oluşması halinde şehir dışında kamp yapmayı planlıyor. Yeşil-beyazlılar, uygun kamp yeri bulunması durumunda bir hafta sürecek ikinci etap hazırlıklarını Konya dışında gerçekleştirecek. Ligde ikinci yarı 15 Ocak’ta oynanacak maçlarla başlayacak.

Öte yandan sezonun ilk yarısında inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen ve maratonun ilk bölümünü 18 puanla on üçüncü sırada tamamlayan 1922 Konyaspor’da kadroya da takviye yapılması planlanıyor.

Sezona genç bir kadroyla başlayan 1922 Konyaspor, ara transfer döneminde en az 4 tecrübeli futbolcuyu bünyesine katmak istiyor. Yavru Kartal’da sağ ve sol kanat, orta saha, stoper ve forvet mevkilerine takviye yapılması hedeflenirken, ilerleyen günlerde transfer çalışmalarının hareketlilik kazanması bekleniyor. Kulüp Başkanı Zahir Renklibay da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, transfer konusuna değinmiş ve “İkinci yarıda sıkıntı yaşamamak adına transfer kaçınılmaz gibi duruyor. Kadroya mutlaka tecrübeli futbolcular kazandırmamız lazım. Konyaspor’un genel kurulu sonrası transferde düğmeye basacağız” ifadelerine yer vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.