1922 Konyaspor Üzerindeki Kara Bulutları Dağıttı!

1922 Konyaspor Üzerindeki Kara Bulutları Dağıttı!
Yeşil-beyazlılar, evinde aldığı Kütahyaspor galibiyetiyle hem düşme hattından uzaklaştı hem de üzerindeki kara bulutları dağıtarak morallendi. Yavru Kartal, önümüzdeki cumartesi günü konuk olacağı Elazığ’dan da iyi bir skorla dönerek çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor’da, iki hafta aradan sonra alınan galibiyet yüzleri güldürdü. 11. hafta mücadelesinde sahasında play-off yarışı veren Belediye Kütahyaspor ile karşılaşan yeşil-beyazlı temsilcimiz, ilk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci devresinde bulduğu 2 golle rakibini devirirken, 3 puan hasretini de sonlandırdı. Kütahyaspor maçı öncesinde oynadığı iki maçta alınan mağlubiyetlerin yanı sıra hakem hatalarından da canı çok yanan Yavru Kartal, Kütahyaspor galibiyetiyle hem kendine geldi, hem de düşme hattıyla puan farkını açarak nefeslendi. 1922 Konyaspor, Kütahyaspor galibiyetiyle 11. haftayı 13 puan ve averajla on üçüncü sırada tamamlarken, düşme hattıyla puan farkını da 5’e çıkardı.

YEŞİL-BEYAZLILAR, önümüzdeki cumartesi günü deplasmanda Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. Dünü izinli geçiren Yavru Kartal, programda değişiklik olmaması durumunda bu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı idmanla başlayacak. 1922 Konyaspor, 14 puanlı Elazığspor deplasmanından da iyi bir sonuçla dönerek, çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Öte yandan grupta geride kalan 11. hafta sonunda Yeni Mersin İdmanyurdu 28 puanla açık ara liderliğini sürdürüyor. Mersin ekibinin en yakın takipçisi 22 puanlı Karşıyaka. 20’şer puanlı Karaköprü Belediyespor, 52 Orduspor ve Belediye Derincespor üçüncü sırayı paylaşırken, Hacettepespor ile birlikte Ağrı 1970 Spor, Kütahyaspor, 1954 Kelkit Belediyespor ve Elazığspor play-off’u kovalıyorlar. Grubun düşme hattını da Eskişehirspor, Yomraspor ve Edirnespor oluşturuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.