1922 Konyaspor’da 3 Puan Sevinci Yaşanıyor

1922 Konyaspor’da 3 Puan Sevinci Yaşanıyor
1922 Konyaspor, sezonun ilk galibiyetini Eskişehir’de elde etti. Yeşil-beyazlılar, zorlu deplasmanda iyi bir oyun sergileyerek sahadan 3-0 gibi net bir skorla ayrıldı ve haftayı 4 puanla dördüncü sırada tamamladı

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz 1922 Konyaspor, sezonun ilk deplasman maçından galibiyetle döndü. Ligin ikinci haftasında Eskişehirspor’a konuk olan yeşil-beyazlı temsilcimiz, rakibini 3-0 gibi net bir skorla devirerek, ligdeki ilk galibiyetine imza attı. Sezonu iç sahada Karaköprü Belediyespor beraberliği ile açan 1922 Konyaspor, Eskişehirspor karşısında elde ettiği zaferle puanını 4’e çıkarttı ve haftayı dördüncü basamakta tamamladı. Eskişehirspor karşısında iyi bir futbol sergileyen Yavru Kartal’ı galibiyete taşıyan golleri 26 ve 29. dakikada Seçim Can Koç ve 73. dakikada İsmail Kara kaydetti. Yeşil-beyazlılar, zorlu deplasmanda alınan galibiyetin sevinci ise soyunma odasında doyasıya yaşanırken, günün anısına zafer pozu verdiler.

 

1922 KONYASPOR, hafta içi mesaisinde ise Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında yarın sahasında Alanya Kestelspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar, Eskişehir dönüşü ara vermeden hazırlıklarına başlarken, bugün yapacağı taktik çalışmasıyla kampa girecek ve maç saatini bekleyecek. Yavru Kartal, kupada oynanacak maçın ardından da ligin 3. haftasında Karşıyaka’yı konuk edecek. 18 Eylül Pazar günü sat 15.30’da başlayacak maç Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak. 1922 Konyaspor, sahasında da galibiyetle tanışarak tırmanışa geçmeye çalışacak. Öte yandan grupta ikinci hafta sonunda 2’de 2 yapan Belediye Derincespor zirvede yer aldı. Şile Yıldızspor, Karaköprü Belediyespor, Yomraspor, Hacettepespor, 1954 Kelkit Belediyespor, Eskişehirspor ve Amasyaspor ise ikinci maçların ardından galibiyetle tanışamadılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.