1922 Konyaspor’da Belirsizlik Sürüyor!

1922 Konyaspor’da Belirsizlik Sürüyor!
1922 Konyaspor’da yaşanan belirsizlik henüz çözülemedi. Yeşil-beyazlı kulüple sözleşmesi devam eden futbolcular ortak bir açıklama yaparak, “Çok yıprandık ve mağdur edildik” dediler.

YENİ sezonda 3. Lig’de mücadele edecek olan ancak, ligin başlamasına 15 gün kalmasına karşın henüz kaderi belli olmayan 1922 Konyaspor’da endişeli bekleyiş sürüyor. Konyaspor yönetimi tarafından gözden çıkarılan ve satılması planlanan pilot takım için Ereğlispor devreye girmişti. Ancak, Konyaspor Kulübü ve Ereğlispor Kulübü arasında yapılan satın alma görüşmelerin tıkandığı ve bu şartlarda 1922 Konyaspor’un devrinin zora girdiği ifade edildi. Bu gelişme üzerine Konyaspor kurmaylarının, Ankara’dan bir firma ile görüşmelere başladığı ve konunun kısa süre içerisinde netlik kazanacağı gelen bilgiler arasında. 1922 Konyaspor’da satış konusunda temaslar sürerken, yeşil-beyazlı futbolcular da ortak bir açıklama yaparak, mağduriyetlerini dile getirdiler. Sözleşmelerini feshetmek isteyen Yavru Kartal'da oyuncular, bonservislerini alamıyor. Bu isimlere daha önce transfer teklifleri geldiği ancak oyuncular, kulüpte yaşanan belirsizlik nedeniyle beklediği öğrenildi.

1922 KONYASPOR'DA kulüp mührünün ve imza sirkülerinin ortada olmadığı, bundan ötürü resmi süreçlerin tıkandığı belirtildi. 1922 Konyaspor'da sözleşmeli oyuncuların ortak açıklaması şöyle. “Maalesef ki futbolcular grubu olarak hem Konyaspor tarafından hem 1922 Konyaspor tarafından fazlasıyla mağdur edildik, son maçımızı oynadığımız tarihten bu yana 3 ay geçmiş diğer sezonun başlamasına ise haftalar kalmıştır. Bu uzun süre içerisinde maalesef ki kulüpte maç başlarımız ödenmemiş, maaşlarımız ise içeride kalmıştır. Alacaklarını bırakıp ayrılmak isteyen futbolcular da muhatap bulamamıştır. Futbolcular olarak fazlasıyla mağdur olmuşken, kulüpte muhatap bulamıyor ve telefonu açanların ise kapatılacak ve satılacak cevabından başka hiçbir şey alamıyoruz. Mağduriyetimiz ne yazık ki bitmiyor. Haftalar kalan sezona daha takım olarak başlayamazken sözleşmesi devam eden futbolcular olarak da geleceğimiz oynanmakta. Hem maddi hem manevi yönden çok yıprandık ve mağdur edildik”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.