1922 Konyaspor’dan Hayati Galibiyet

1922 Konyaspor’dan Hayati Galibiyet
1922 Konyaspor, 28. hafta maçında deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmayı uzatmada gelen golle 2-1 kazanan yeşil-beyazlılar, 11 maçlık galibiyet hasretini dindirdi ve ligde kalma umudunu korudu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligin 28. hafta maçında deplasmanda kendisi gibi düşme hattında yer alan Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmayı yeşil-beyazlılar 2-1’kazanırken, 11 maçlık galibiyet hasretini de dindirdi.

Yeşil-beyazlılara 3 puanı getiren goller 65. dakikada penaltıdan Salim'den ve 90+3’de Batuhan’dan gelirken, ev sahibi ekibin golü 15. dakikada Hasan Alp Altınoluk kaydetti.

Yeşil-beyazlılar karşılaşmaya Ahmet Sabri, Ahmet, Adem, Fuat, Nafican, Batuhan, Salim, Mehmet Ali, Eyüp, Can Demir ve Şener Kaya ilk 11’i ile başlarken, ev sahibi ekip Cengiz, Hasan, Onur, Metehan, Utku, Arda, Eray, Buğra, Eren, Bartu ve Hasan Alp ilk 11’i ile sahaya çıktı. Bu sonucun ardından 1922 Konyaspor haftayı 24 puanla 16. basamakta tamamlarken, ev sahibi ekip 17 puanla 18. sırada kapattı. Yavru Kartal, bu kritik galibiyetle ligde kalma umudunu gelecek haftalara taşıdı ve morallendi. 1922 Konyaspor, ligin 29. haftasında kendi sahasında cumartesi günü Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Yarın dinlenecek olan yeşil-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarına salı günü başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.