1922 Konyaspor’dan Kritik Galibiyet

1922 Konyaspor’dan Kritik Galibiyet
Yeşil-beyazlılar, erteleme maçında konuk olduğu Akhisarspor’u ikinci yarıda bulduğu tek golle devirerek, lige tutunma adına kritik bir galibiyete imza attı. Galibiyeti getiren golü Mehmet Ali atarken, Konya temsilcisi puanını 27’ye çıkararak ligde kalma şansını artırdı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 22. hafta maçları bugün oynandı. Düşmeme mücadelesi veren temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor, kendisi gibi ateş hattında yer alan Akhisarspor’u ikinci yarıda bulduğu tek golle mağlup ederek lige tutundu.

1922 Konyaspor, sahaya Ahmet Sabri, Ahmet Önay, Adem, Fuat, Salim, Ali, Hacı Ömer, Mehmet Ali, Tamer, Eyüp ve Can Demir ilk 11'i ile çıktı. Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. 1922 Konyaspor, ikinci devrede ise galibiyet için yüklendi. Nitekim, yeşil-beyazlılar aradığı golü 63. dakikada Mehmet Ali Büyüksayar ile buldu ve maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Yavru Kartal, Manisa’dan altın değerinde galibiyetle dönerek ligde kalma şansını artırdı. 1922 Konyaspor bu galibiyetle puanını 27’ye yükseltirken, Akhisarspor 26 puanda kaldı.

1922 Konyaspor, ligin 30. haftasında 13 Mart Pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. Diğer maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle: Uşakspor-Z.Kömürspor: 0-3, Pendikspo-Bucaspor: 0-1, Isparta 32-Erzincanspor: 0-2, Karacabey Belediye.- Şanlıurfaspor: 3-1, Eskişehirspor-Kırklarelispor: 2-2, Ankara Demirspor- Pazarspor: 2-0, Nazilli Belediye-Amed Sportif Faaliyetler: 1-0.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.