1922 Konyaspor’dan Müthiş Zafer!

1922 Konyaspor’dan Müthiş Zafer!
1922 Konyaspor, zorlu Elazığ deplasmanında maçın başında mağlup duruma düşmesine karşın oyundan kopmadı ve rakibini 2-1’lik skorla devirerek, üst üste ikinci galibiyetine imza attı. Yavru Kartal, haftayı 16 puan ve averajla onuncu sırada tamamladı

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, zorlu Elazığspor deplasmanından 3 puanla dönerek, üst üste ikinci kez galibiyet sevinci yaşadı.

Yeşil-beyazlı Konya temsilcisi, 12. hafta maçında Elazığspor’a konuk oldu. Doğukent Stadı’nda oynanan ve Kocaeli bölgesi Hakemi Abdulbaki Ayyıldız’ın yönettiği mücadeleye 1922 Konyaspor; Ozan Can Oruç, Bartu Baladın, Murat Karadeniz, İsmail Cem Kara, Seçim Can Koç, Hüseyin Mert Uyanıker, Yaşar Kavas, Cihat Aktaş, Ali Karakaya, Seyit Mehmet Söğüt ve Erkan Sasa 11’i ile başladı. 9. dakikada ev sahibi ekibin Zeki Korkmaz’la bulduğu erken golle 1-0 geriye düşen 1922 Konyaspor, ilerleyen dakikalarda toparlanırken, rakip kalede gol aramaya başladı. 24. dakikada Ali Karakaya’nın golüyle skoru 1-1’e getiren Yavru Kartal, soyunma odasına da beraberlikle gitti.

 İKİNCİ yarıya iyi başlayan 1922 Konyaspor, Teknik Direktör Çağdaş Çankaya’nın da oyuncu değişikliği hamleleriyle galibiyet için yüklendi.

Yeşil-beyazlı temsilcide 64. dakikada ilk golü kaydeden Ali Karakaya’nın yerine oyuna dahil olan Hüseyin Biber’in 77’de attığı golle 2-1 öne geçti.

Maçın son bölümleri büyük heyecana sahne olurken, iki ekibin de gol çabaları sonuç vermedi ve 1922 Konyaspor müsabakadan 2-1 galip ayrıldı.

Yeşil-beyazlılar, bu sonucun ardından üst üste ikinci galibiyetini alırken, puanını 16’ya yükseltti ve averajla onuncu sıraya yerleşti.

Ayrıca pilot takım, zorlu müsabakadan 3 puanla ayrılmanın mutluluğunu soyunma odasında doyasıya kutladı.

1922 Konyaspor, çarşamba günü ise sahasında kendisiyle aynı puana sahip Nevşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.