1922 Konyaspor’un Kamp Programı Belli Oldu

1922 Konyaspor’un Kamp Programı Belli Oldu
Yeni sezon hazırlıklarını Konya’da sürdüren 1922 Konyaspor’un kamp programı belli oldu. Yeşil-beyazlılar, 3 Ağustos’ta Afyon’a giderek ikinci etap çalışmaları için kampa girecek. Temsilcimiz kamp boyunca 5 veya 6 hazırlık maçı oynayacak

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan Karatay Termal 1922 Konyaspor, hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. 15 Temmuz’dan bu yana Teknik Direktör Çağdaş Çankaya yönetiminde deyim yerinde ise harıl harıl yeni sezon çalışmalarına devam eden Yavru Kartal, dün sabah salonda kondisyon çalışması gerçekleştirirken, akşam saatlerinde ise saha antrenmanı yaptı. Yeşil-beyazlılarda çalışmalar bugün yapılacak idmanlarla devam edecek. Öte yandan 1922 Konyaspor’da kamp programı belli oldu. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, ilk etap çalışmalarını tamamladıktan sonra 3 Ağustos Çarşamba günü ikinci etap hazırlıkları kapsamında Afyonkarahisar’a gidecek.

AFYONKARAHİSAR’da 14 günlük bir kamp yapacak olan 1922 Konyaspor, burada yoğun bir hazırlık programından geçecek. Yavru Kartal, kamp boyunca antrenmanların yanı sıra 5 veya 6 hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Alınan bilgiye göre kampın ikinci bölümünde sabah antrenman gerçekleştirecek olan 1922 Konyaspor, öğleden sonra ise hazırlık maçı oynayacak. Hazırlık maçları için bölgede kamp yapacak takımlarla görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz ikinci etap çalışmalarının ardından ise Konya’ya dönecek ve 3-4 Eylül’de başlayacak lig hazırlıklarına Selçuklu Belediyesi Stadyumu’nda devam edecek. Altyapı destekli bir kadroyla lige başlayacak olan Yavru Kartal, yeni sezona iddialı girmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.