1922 Konyaspor’un Ligde Kalması İçin Mucizeler Gerekiyor!

1922 Konyaspor’un Ligde Kalması İçin Mucizeler Gerekiyor!
1922 Konyaspor’da kötü gidiş devam ediyor. Yeşil-beyazlılar sahasında Diyarbakır ekibi Amed Sportif Faaliyetler ile 2-2 berabere kalarak kritik 2 puan daha kaybetti. Ligde 3 maçı kalan Yavru Kartal’ın ligde kalması mucizelere kaldı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 33. hafta karşılaşmaları oynandı. Ligde kalma savaşı veren Karatay Termal 1922 Konyaspor, sahasında Spor Toto 1. Lig’e yükselmeyi hedefleyen ligin güçlü ekiplerinden Amed Sportid Faaliyetler ile karşılaştı. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Yavru Kartal; Ahmet Sabri Fener, Eyüp Poyraz, Seydi Kayasoy, Ahmet Önay, Fatih Mankır, Fuat Duran, Hüseyin Mert Uyanıker, Nafican Yardımcı, Batuhan Demirel, Mehmet Ali Büyüksayar ve Mustafa Apardı 11’i ile çıktı. Karşılaşmaya istekli başlayan Yavru Kartal, henüz 2. dakikada Hüseyin Mert Uyanıker’in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra yeşil-beyazlı ekip, ikinci gol için yüklenirken farkı ikiye çıkaramadı. Konuk takım, 13. dakikada Mehmet Alaeddinoğlu ile skora denge getirdi ve tempolu geçen ilk yarı 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

 

DİYARBAKIR ekibi, 64’de Mansur Çalar ile 2-1 öne geçti. Teknik Direktör Ender Traş, mağlup duruma düştükten sonra tüm hamlelerini kullanarak oyuna müdahale yaptı. 1922 Konyaspor, oyuna 76. dakikada giren Can Demir Aktav’ın 89. dakikada attığı golle beraberliği yakaladı. Kalan kısa sürede temsilcimiz, skoru 3-2’ye getirmek için yüklense de başarılı olamadı. Kritik karşılaşma 2-2’lik beraberlikle sona erdi ve taraflar hanelerine birer puan yazdırdı. Maçın ardından sahaya mutlak 3 puan parolası ile çıkan yeşil-beyazlı ekipte oyuncular büyük üzüntü yaşadı. Bu sonuçla ligde kalma yolunda kritik 2 puan daha kaybeden 1922 Konyaspor, haftayı 29 puanla 17. sırada tamamladı. Amed Sportif ise puanını 47’ye çıkararak 4. sıradaki yerini korudu. Ligde 3 maçı daha olan Yavru Kartal’ın kümede kalması da mucizelere kaldı. Kalan dönemde iki haftayı BAY olarak geçecek yeşil-beyazlı ekip, Z. Kömürspor, Bucaspor ve Erzincanspor’u mağlup ederek rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.