Abdülkerim Bardakcı: “Sezonun En Önemli Maçıydı”

Abdülkerim Bardakcı: “Sezonun En Önemli Maçıydı”
Konyaspor’un başarılı savunmacısı ve takım kaptanı Abdülkerim Bardakcı, Erzurumspor maçını değerlendirerek, “Çok şükür kazandık, inşallah bundan sonra da kazanmaya devam edeceğiz” diye konuştu

KONYASPOR’un başarılı savunmacısı Abdülkerim Bardakcı, Erzurumspor maçını değerlendirdi. Son dönemlerde artan performansıyla A Milli Takım’a da seçilen yeşil-beyazlı futbolcu şöyle konuştu. “Bu aralar hayalim olan her şeyi geçekleştiriyorum çok şükür. Ama önemli olan sonrasında da bunları devam ettirebilmek. İnşallah devam ettiririm. Maç hakkında da konuşmak gerekirse. Bizim için sezonun en önemli maçlarından biriydi. Galibiyet için gelmiştik, rakibimizin de durumu da zordaydı, onlar da galibiyet için oynayacaklardı. Çok şükür kazandık, inşallah bundan sonra da kazanmaya devam edeceğiz”.

 

ÖTE yandan Konyaspor’un başarılı kaptanı Abdülkerim Bardakcı, Erzurumspor maçında takımına galibiyeti getiren golü atarak bu sezonki üçüncü golüne ulaştı. Maç genelinde iyi bir performans sergileyen Abdülkerim yine taraftarların beğenisini kazandı. 26 yaşındaki savunmacı, bu sezon 30 maçta forma giydi. Başarılı isim, ligde Denizlispor ve Erzurumspor ağlarını havalandırırken, Türkiye Kupası’nda ise Beşiktaş filelerini havalandırmıştı. Abdülkerim Bardakcı, gollerinin yanı sıra ligin ilk yarısında oynanan Fenerbahçe ve Erzurumspor maçlarında birer asist ile oynamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.