Adem Bulut: “Bu Cendereden Hep Beraber Çıkacağız”

Adem Bulut: “Bu Cendereden Hep Beraber Çıkacağız”
Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut, Hatayspor galibiyetine ilişkin, “Galibiyetimiz taraftarımıza ve camiamıza hayırlı olsun. Bu galibiyet serisi 4 maçla birlikte devam edeceğini düşünüyorum ve buna inanıyorum. Bu cendereden hep beraber çıkacağız” dedi.

Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut, Hatayspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Bu cendereden hep beraber çıkacağız. Galibiyetimiz taraftarımıza ve camiamıza hayırlı olsun. Bu galibiyet serisi 4 maçla birlikte devam edeceğini düşünüyorum ve buna inanıyorum” dedi.

Yeşil-beyazlıların evinde 2-0 kazandığı Atakaş Hatayspor maçına ilişkin, "Mübarek bir gece yaşıyoruz. Herkesin Berat Kandili mübarek olsun. Artık her maçımız final havasında, deplasman ya da iç saha fark etmiyor. İç saha maçlarımız zor maç ama taraftarımızın desteği ile galip gelmeyi bildik. Gerçekten sabırlı bir mücadele vardı sahada. Yönetim olarak bu birlik ve beraberliği sağlamıştık. Bu cendereden hep beraber çıkacağız. Galibiyetimiz taraftarımıza ve camiamıza hayırlı olsun. Bu galibiyet serisi 4 maçla birlikte devam edeceğini düşünüyorum ve buna inanıyorum. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.