Adem Bulut, Konyaspor Başkanlığı’na Adaylığını Yalanladı

Adem Bulut, Konyaspor Başkanlığı’na Adaylığını Yalanladı
Konyaspor’da adı başkan adaylığı için geçen KOMÜT Başkanı, Bulut İnşaat sahibi Adem Bulut, yaptığı açıklamada yeni dönemde Konyaspor'a ‘başkan adayı’ olacağı ve sonrasında da ‘adaylıktan çekildiği’ yönündeki söylemlerin doğru olmadığını kaydetti.

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı, aynı zamanda Bulut İnşaat Başkanı Adem Bulut, yaptığı açıklamada yeni dönemde Konyaspor'a ‘başkan adayı’ olacağı ve sonrasında da ‘adaylıktan çekildiği’ yönündeki söylemlerin doğru olmadığını kaydetti.

Adem Bulut, Aday Olmadığını Açıkladı

Konyaspor'da ertelenen genel kurul sonrası adı başkan adaylığı için geçen KOMÜT Başkanı, iş İnsanı Adem Bulut'tan açıklama geldi.

Yeni dönemde Konyaspor'a ‘başkan adayı’ olacağı ve sonrasında da ‘adaylıktan çekildiği’ yönündeki söylemlerin doğru olmadığını belirten Bulut, "Aday olma ya da adaylıktan çekilme gibi bir durumum olmadı. Evet bir süreç vardı. Ama ben aday olduğumu resmi olarak hiç açıklamadım" ifadelerini kullandı. Sözlerinin çarpıtıldığını savunan Adem Bulut, “Konya zor bir coğrafya. Söylenen ile yansıyan farklı olabiliyor. Konyaspor sahipsiz kalmaz. Bugün bunları konuşmak bile Konya açısından üzücü. Herkes elinden geldiğince mücadele veriyor. Maddi ve manevi elimizden geleni yapıyoruz. Ama bunun karşılığında istifaya çağrılıyoruz. Medyanın yıpratıcı açıklamaları da çok etkiliyor. Aday olma veya adaylıktan çekilme gibi bir durum söz konusu değil. El birliğiyle destek olmak için varım, bu süreçten sonra ben aday değilim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.