Adem Bulut: “Moral Bozacak Bir Durum Yok”

Adem Bulut: “Moral Bozacak Bir Durum Yok”
Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut: “Takım oyunu oynayan bir takım olduk. Moral bozacak bir durum yok. Evimizdeki maçlara bakmamız lazım. İç sahada kazanmakta zorlanıyoruz. İnşallah Ankaragücü maçını kazanarak daha yukarılara çıkmak istiyoruz”

Konyaspor İkinci Başkanı Adem Bulut, Çaykur Rizespor maçının takım adına ümit verdiğini belirterek, “Takım oyunu oynayan bir takım olduk. Moral bozacak bir durum yok. Deplasmanda 1 puan her zaman iyidir. Evimizdeki maçlara bakmamız lazım. İç sahada kazanmakta zorlanıyoruz. İnşallah Ankaragücü maçını kazanarak daha yukarılara çıkmak istiyoruz” dedi.

Adem Bulut, “Rize zor bir deplasmandı. Galibiyet için gitmiştik. Yeni transferlerle birlikte hareketlilik ve güç kazandık. Dengeli bir oyun vardı. Pozisyonlarımız vardı. Takım olma yolunda, mücadele anlamında bize umut veren pozisyonlar oldu. Daha önceki maçlara göre daha çok pozisyon bulan, daha çok mücadele eden ve yardımlaşması olan, takım oyunu oynayan bir takım olduk. Moral bozacak bir durum yok. Deplasmanda 1 puan her zaman iyidir. Evimizdeki maçlara bakmamız lazım. İç sahada kazanmakta zorlanıyoruz. İnşallah Ankaragücü maçını kazanarak daha yukarılara çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.