Adem Bulut’un Açıklaması Tartışmalara Yol Açtı!

Adem Bulut’un Açıklaması Tartışmalara Yol Açtı!
Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut’un, Galatasaray’a karşı 3-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalar tartışmalara yol açtı. Bulut: “Taşın Altına Elimizi Değil, Vücudumuzu Koyduk”

Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut’un, Galatasaray’a karşı 3-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “Emeklerimizin ve mücadelemizin karşılığını bir şekilde almayı bildik. Elimizden geldiğince taşın altına elimizi değil, vücudumuzu koyduk” açıklaması tartışmalara yol açtı.

Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut’un, Galatasaray’a karşı 3-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “Şu an herkes adına ve Konya adına çok mutluyum. Emeklerimizin ve mücadelemizin karşılığını bir şekilde almayı bildik. Elimizden geldiğince taşın altına elimizi değil, vücudumuzu koyduk” açıklaması tartışmalara yol açtı.

Konyaspor sezonun son maçında evinde Galatasaray’a 3-1 yenilmesine karşın, Trabzonspor’un 2-1 mağlup duruma düştüğü maçta Ankaragücü’nü 4-2 yenmesiyle ligde kaldı. Anadolu Kartalı, ölüp ölüp dirildiği sezonu 16. sırada tamamladı. Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Konyaspor 2. Başkanı Adem Bulut, ligde kaldıkları için büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadıklarına dile getiren Bulut, “Göreve geldikten sonra 6 aylık bir süreç geçti. Her hafta ‘bu hafta mı’ diyerek geçirdik. Şu an herkes adına ve Konya adına çok mutluyum. Çok emek verdik, mücadele ettik. Bu durumdan çıkabilmek adına her zaman ümitliydik. Biz her zaman ‘düşmeyeceğiz’ dedik. Bu kelimeyi kendi içimizde hiç kullanmamaya çalıştık. Emeklerimizin ve mücadelemizin karşılığını bir şekilde almayı bildik. Ligde kalmanın mutluluğu ve rahatlığıyla konuşabiliyorum. Daha önceki konuşmalarım hep stresli oluyordu. Çok şükür yine Süper Lig’deyiz ve mutluyuz. Elimizden geldiğince taşın altına elimizi değil, vücudumuzu koyduk. Biz istediğimiz desteği alamadık. Başkanımız başta olmak üzere tüm yönetimdeki tüm cengaver arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bize inandılar ve destek verdiler. Kaybolan ve yıkılan bağı taraftarlarla tekrar oluşturduk. Bu mutluluğu yaşayıp, sonrasında yeni sezon için hazırlıklara başlamalıyız. Çok şükür gemiyi limana yanaştırdık. Bu mutluluğu ve bu sevinci bize gösteren Rabbime sonsuz şükürler olsun. Evet bundan sonra neler yapacağız hep beraber göreceğiz. Zor günler geride kaldı, bundan sonra hep birlikte başarılı sezonlar geçirelim. Bu camia birlik olma zamanı”” diye konuştu.

Adem Bulut’un açıklamaları sonrası bazı taraftarlar ve spor yorumcuları, “İmdadımıza Trabzonspor yetişmesiydi, Siz ne diyecektiniz. Mucize oldu ve Konysapor’umuz ligde kaldı. Bunu bir başarıymış gibi kendilerine mal eden yöneticilerin açıklamalarını hayretler içerisinde izliyoruz” ifadelerine yer verirken, bazı spor basının da “Hesap zamanı” yorumları dikkati çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.