Adil Demirbağ: ‘Hedefimize Bir Adım Daha Yaklaşmak İstiyoruz’

Adil Demirbağ: ‘Hedefimize Bir Adım Daha Yaklaşmak İstiyoruz’
Yeşil-beyazlı futbolcu Adil Demirbağ: "Ligdeki ikincilik seviyesini yakaladık ve onu koruyoruz. Göztepe maçını da kazanıp, bu seviyeyi koruyup hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz”

Konyaspor’un futbolcusu Adil Demirbağ, "Ligdeki ikincilik seviyesini yakaladık ve onu koruyoruz. Göztepe maçını da kazanıp, bu seviyeyi koruyup hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi.

Konyaspor, Süper Lig’in Ahmet Çalık Sezonu 31. haftasında Göztepe’yi konuk edeceği maçın hazırlıklarına Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde devam ediyor.

Koyuncu Grup Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesi yeşil-beyazlı futbolcu Adil Demirbağ, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Göztepe maçına milli arada çok iyi hazırlandıklarını dile getiren Adil Demirbağ, “Fenerbahçe maçında şanssız bir mağlubiyet yaşadık. Bunu Göztepe maçıyla telafi etmek istiyoruz. Tekrar çıkış yakalamak istiyoruz. Bu sene inanılmaz bir ivme yakalayıp bu seviyeyi yakaladık. İnşallah bu seviyeyi devam ettirmek için Göztepe maçını kazanıp önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.

“Şampiyonlar Ligi Müziğini Bu Şehirde Çaldıracağız”

Demirbağ, Konyaspor'un Şampiyonlar Ligi hedefi hakkındaki soruyu ise, "Ligdeki ikincilik seviyesini yakaladık ve onu koruyoruz. Göztepe maçını da kazanıp, bu seviyeyi koruyup hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Göztepe maçıyla başlayıp Beşiktaş maçıyla bitireceğiz. İnşallah Şampiyonlar Ligi müziğini de bu şehirde çaldıracağız” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.