Adis Jahovic: “Eksik Kalmamıza Rağmen İyi Mücadele Ederek 1 Puan Aldık”

Adis Jahovic: “Eksik Kalmamıza Rağmen İyi Mücadele Ederek 1 Puan Aldık”
Sivasspor maçını değerlendiren Konyaspor’un oyuncusu Adis Jahovic,, son 30 dakikasını 10 kişi oynadıkları karşılaşmada defansif anlamda çok iyi mücadele ettiklerini ve kazanmak adına girdikleri fırsatları değerlendiremediklerini belirterek, alınan 1 puanın değerli olduğunu söyledi.

Süper Lig’in 11.haftasında deplasmanda oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları Sivasspor maçını değerlendiren Konyaspor’un oyuncusu Adis Jahovic,, son 30 dakikasını 10 kişi oynadıkları karşılaşmada defansif anlamda çok iyi mücadele ettiklerini ve kazanmak adına girdikleri fırsatları değerlendiremediklerini belirterek, alınan 1 puanın değerli olduğunu söyledi.

Sivasspor’un her takım adına zor bir deplasman olduğuna işaret eden oyuncu Adis Jahovic, şöyle konuştu:

“Alınan 1 puan bizim adımıza önemli 1 puan. Çünkü son 30 dakikasında maçı 10 kişi ile tamamlamak zorunda kaldık. Dışarıda Sivasspor’un evinde 10 kişi ile oynamak kolay bir şey değil. Onun için takımımız olsun, defansımız olsun, taraftarlarımız olsun burada çok iyi iş çıkarttılar. İlk yarıda birkaç tane gol pozisyonuna girdik, şans yakaladık. Atamadık. Sivasspor’un da fırsatları vardı. Onlarda atamadılar. Bu noktada biz kalemizi çok iyi şekilde koruduk ve savunduk. Takımımız maça yüzde 100 şekilde odaklanmıştı ve konsantre olmuştu. Kazanamadık. Ama 1 puan aldık. Bunda emeği geçen tüm çalışanlarımıza, oyuncu arkadaşlarımıza ve bizleri yalnız bırakmayarak destek olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”

Hafta sonu Ankaragücü ile oynayacakları 12.hafta maçına da değinen Yeşil Beyazlı takımın golcüsü Adis Jahovic, “Sahamızda kazanamıyoruz. Artık buna bir son verme adına bu maç .çok büyük önem taşıyor. Bizi içeride dışarıda yalnız bırakmayan taraftarlarımızın vereceği destekle Ankaragücü’nü mağlup ederek sahamızdaki bu sezon ikinci galibiyetimizi alacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.