Ahmet Kamil Eroğlu Konya Boks İl Şampiyonası Sona Erdi

Ahmet Kamil Eroğlu Konya Boks İl Şampiyonası Sona Erdi
Türkiye Boks Federasyonu Konya İl Şampiyonası 120 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Türkiye Boks Federasyonu Konya İl Şampiyonası 120 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Konya Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü Karatay Gençlik Merkezi’nde yapılan İl şampiyonası, alt ve Üst minikler, yıldızlar, genç erkekler ve kadınlar olmak üzere 4 kategoride 51 sıklette yapıldı.

Şampiyonada 28-31 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen müsabakalar sonrası madalya törenine Karatay Gençlik ve Spor Merkezi Müdürü Ömer Fatih Koç, Türkiye Boks Federasyonu Konya İl Temsilcisi Ziya Ak ve müsabakaya ismi verilen Türkiye Boks Federasyonu MHK Üyesi ve Baş Hakemi Ahmet Kamil Eroğlu katıldı.

Türkiye Boks Federasyonu İl Temsilcisi Ziya Ak, dereceye giren tüm sporcuları tebrik ederek, “Bu müsabakalar geçmişte derece yapmış hocalarımızı günümüzde yarışan genç boksörlere tanıtma imkanı ve onlara örnek model oluşturma açısından büyük önem taşıyor” dedi.

Ak, ayrıca bu müsabakaların Türkiye Boks Federasyonu’nun düzenleyeceği Türkiye Şampiyonalarda yarışacak sporculara büyük tecrübe kazandırdığını ifade ederek, “Gençler için yapılan yatırım geleceğe yatırımdır. Tüm spor camiası yöneticileri ve kulüpleri olarak bu gibi organizasyonları, faaliyetleri arttırarak gençlere destek ve katkılarımızı sürdürmeliyiz” diye konuştu.

(Spor Servisi / Haber Kent)

1ocak-boks-federasyonu2.jpg

1ocak-boks-federasyonu3.jpg

1ocak-boks-federasyonu4.jpg

1ocak-boks-federasyonu5.jpg

1ocak-boks-federasyonu6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum