Akhisar Hazırlığı Sürüyor

Akhisar Hazırlığı Sürüyor
bugün yapacağı idmanla devam edecek. Yeşil-beyazlılar, programda değişiklik olmaması halinde Manisa’ya ise yarın gidecek ve kampa girecek

BASKETBOL Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediye Basketbol maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Yeşil-beyazlılar dün öğleden sonra Başantrenör Cengiz Karadağ yönetiminde Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda çalışırken, hazırlıklar bugünkü antrenmanla sürecek.

Konyaspor Basketbol, programda değişiklik olmaması durumunda yarın gerçekleştireceği idmanın ardından ise Manisa’ya gidecek ve kampa girecek.

Ligde son haftalardaki çıkışına Denizli yenilgisiyle son veren yeşil-beyazlılar, kendisi gibi zirveyi izleyen Akhisar karşısına galibiyet için çıkacak.

KONYASPOR Basketbol’un Başantrenörü Cengiz Karadağ, idmanlarda oyuncularıyla sık sık toplantı yaparak Denizli Basket maçını unutmalarını isterken, Akhisar Belediye mücadelesine odaklanmaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Öte yandan temsilcimizde yabancı uzun oyuncu transferinde gelişme olmazken, arayışların devam ettiği belirtildi. Ayrıca ligde 23. hafta heyecanı da bugün oynanacak tek maçla başlayacak.

GCT Düzce sahasında Finalspor ile karşı karşıya gelecek. Kalıcı Konutlar Merkez Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 13.00’de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.