Ali Çamdalı’na “İade-i İtibar”

Ali Çamdalı’na “İade-i İtibar”
Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Ali Çamdalı, Konyaspor tarihinin en başarılı dönemlerinde bu takımın en önemli parçalarından biri ve kaptanıydı. Biz ayrıldıktan sonra yaşananlar, Ali Çamdalı’nın yeniden takıma dahil olması tam anlamıyla bir İade-i İtibar’, bundan da daha önemlisi hak ettiği değerin verilmesidir”

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Ali Çamdalı, Konyaspor tarihinin en başarılı dönemlerinde bu takımın en önemli parçalarından biri ve kaptanıydı. Biz ayrıldıktan sonra yaşananlar, Ali Çamdalı’nın yeniden takıma dahil olması tam anlamıyla bir İade-i İtibar’, bundan da daha önemlisi hak ettiği değerin verilmesidir” dedi.

Golsüz sona eren Bursaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman, ligdeki konumları nedeniyle şiddetle kazanmaya ihtiyacı olan iki takımın mücadelesinden fırsatları değerlendiremeyince 1 puan aldıklarını söyledi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, Ali Çamdalı’nın yeniden Konyaspor’a dahil olması ile ilgili sorulan bir soruya ise, “Ali Çamdalı, Konyaspor tarihinin en başarılı dönemlerinde bu takımın en önemli parçalarından biri ve kaptanıydı. Biz ayrıldıktan sonra yaşananlar, Ali Çamdalı’nın yeniden takıma dahil olması tam anlamıyla bir İade-i İtibar’, bundan da daha önemlisi hak ettiği değerin verilmesidir. Ali Çamdalı, bu takıma sezonun kalan bölümünde ve bundan sonraki yıllarda yine arkadaşlarıyla birlikte katkı sağlamaya devam edecektir. Esas konuşulması gerekenler bunlar” diye yanıtladı.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.