Anadolu’nun İki Markası Güçlerini Birleştirdi

Anadolu’nun İki Markası Güçlerini Birleştirdi
Konyaspor ile TÜMOSAN arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

KONYASPOR ile TÜMOSAN arasındaki isim ve forma göğüs sponsorluğu imzaları atıldı. Büyükşehir Belediye Stadyumu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun, Konyaspor Yönetim Kurulu ve TÜMOSAN’dan çok sayıda yönetici katıldı. Konuşmaların ardından taraflar arasında 2023-2024 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 1 yıllık sözleşme imzalanırken, sözleşmede artı 2 yıllık opsiyonun olduğu belirtildi. Yeşil-beyazlılar, bu anlaşmadan kasasına 42 milyon TL koyacak. 2023-2024 sezonunda Anadolu Kartalı, ‘TÜMOSAN Konyaspor’ adıyla Süper Lig’de mücadele edecek. Ayrıca formaların göğsünde TÜMOSAN ismi ve logosu yer alacak. Konyaspor, sponsorluktan 42 milyon TL+KDV kazanacak.

TÜMOSAN'dan sözleşmeyle ilgili yapılan KAP bildirimi şu şekilde, “Şirketimiz ile ülkemizin köklü camialarından Konyaspor Kulübü Derneği arasında 2023-2024 futbol sezonu sonuna kadar kesin, devam eden 2 sezon için ise opsiyonlu olmak üzere isim hakkı, forma göğüs reklamı ve çeşitli tanıtım ürünlerini içeren sponsorluk sözleşmesi konusunda anlaşma sağlanmış olup, bugün (dün) saat 14.00 de resmî sözleşme imzalanacaktır. Bu kapsamında Konyaspor Kulübü Derneğine 42 milyon TL + KDV (9/10 kdv tevkifatlı) ödenecektir. Şirketimiz, Konyaspor Kulübü Derneği ve ülkemiz spor camiasına hayırlı olmasını dileriz. Şirketimiz sanayi yatırımlarının yanında ülkemiz sporuna ve sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya kararlılıkla devam edecektir”.

İmza töreni öncesinde sponsorlukla ilgili açıklamalarda bulunan Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgköçen, “Güzel bir birlikteliğe imza atıyoruz. TÜMOSAN, ülkenin ve Konya’nın önde gelen çok büyük bir firmalarından birisi. Birçok sektörde yer alıyor. Bu birliktelik ile Konyaspor’un marka gücünü ileriye taşıyacağımıza ve çok büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” dedi. Özgökçen sözlerini şöyle sürdürdü. “Konyaspor, Konya’nın en önemli markası. Konyaspor’a destek olan, kendisiyle aynı yolda yürüyenleri hiçbir zaman unutmaz. Bunu geçtiğimiz yıllarda yaşadık ve gördük. Önemli bir anlaşma. Kim Konya şehri ve Konyaspor için bir katkı sağlıyorsa bizim başımızın üstünde yeri var. Geçtiğimiz sezon Arabam.com ile bir anlaşmamız vardı, kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Gelinen noktada şehrin takımı ve şehrin markası güçlerini birleştiriyor. Bu iş birliği için emeği geçen herkese teşekkür ederim”.

5tem-konyaspor-tumosan3.jpg

“TÜMOSAN yalnızca Konya'mızda değil, ülkemiz için de önemli bir firma. Binlerce kişiye istihdam oluşturan değerli bir firmanın bizimle birlikte daha güçlü olacağını düşünüyorum. Çünkü bugün şehrin iki lokomotifi bir araya geldi. Anlaşmamız bir yıl ancak başarılı olunduktan sonra tekrar konuşulabilir. Sporda sponsorluklar çok önemli. TÜMOSAN gibi ne kadar çok sponsor desteği artarsa Konyaspor da çok daha iyi yerlere gelecektir. Bu anlaşmanın hayırlı olmasını ve şehrimize başarı getirmesini diliyorum. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana hep şunu söyledik, ‘Bir ve birlik içinde hareket edeceğiz’. Bu mücadelede Konya’nın dinamiklerinin de bize yardım ve destek vermesi önemli”.

5tem-konyaspor-tumosan2.jpg

TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun ise TÜMOSAN firmasının tarihi ile ilgili kısa bir bilgi verirken şunları söyledi, “Güzel bir birliktelik olacağını düşünüyorum. Bugün Türk Boğası ve Anadolu Kartalı yan yana geldi ve işbirliği yaptı. İki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Konyaspor'dan gelecek sezon şampiyonluk veya ikincilik bekliyoruz" dedi. Başkan Özgökçen ise şampiyonluk sözlerine karşılık, "Mütevazi kadroyla maksimum başarı hedefimiz var. Bugün olmasa bile 3-4 yıl sonra üst sıralarda görebiliriz. Tabi daha erken olması bizim için daha iyi olur" dedi. İmza töreni sonrası ise Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Genel Müdür Halim Tosun'u stadyumu gezdirdi ve bilgiler verdi.

(Haber: Hüseyin Turgut)

(Fotoğraflar: Mürsel Çetin)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.