Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal: “Her Şey Ortada…”

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal: “Her Şey Ortada…”
Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, deplasmanda oynadıkları Konyaspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Bizim tek bir hedefimiz var, iyi futbol oynayıp ligde kalıcı olmak" dedi.

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig’in 12.haftasında deplasmanda mücadele ettikleri ve mağlup oldukları Konyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında bir soru üzerine, “Ben bahane üreten bir insan değilim. Şimdi burada Konyaspor’un kadro kalitesi ortada, kaç yıldır bu ligde mücadele ediyor” dedi.  

Teknik Direktör Kartal, “Bugün mesela Kubilay’ın olmaması bir handikap, Alihan’ın olmaması büyük bir handikap. Stoper olarak baktığımız zaman alternatifimiz yok, hamlemiz yok. Yani bunları konuşmuyoruz. Ben bahane üreten bir insan değilim. Şimdi burada Konyaspor’un kadro kalitesi ortada, kaç yıldır bu ligde mücadele ediyor. Bazı sakat oyuncularımız vardı doğrudur, yani biz ilk defa mağlup olmuyoruz, bundan sonra da mağlup olacağız. Bazı takımlar var, 6 hafta 7 hafta üst üste kaybediyor. Ligde puan alamayan takımlar var şu anda. Biz çok şükür bu duruma düşmedik. Ama bununda sebepleri var. Bugün eksik oyuncularımız vardı. ideal 11’le belki sahaya çıkamadık. Bizim tek bir hedefimiz var bu sene rahat bir sezon geçirip ligde kalıcı olmak” diye konuştu.

“GÜZEL OLAN FORMAMIZIN İÇİNDE YETERLİ MÜCADELE EDEMEDİK”

Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, formalarının üzerindeki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasının yer almasıyla ilgili olarak ise şunları kaydetti:

“Ata'mızın 80. ölüm yıl dönümü. Ülkemizin başı sağ olsun. Onu özlemle anıyoruz. Güzel olmuş, formamıza yakışmış. Ama biz o güzel olan formamızın içinde bugün başta ben olmakla beraber yeterli derecede mücadele edemediğimizi düşünüyorum.”

 

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.