Artık Kazanma Vakti!

Artık Kazanma Vakti!
1922 Konyaspor, bugün sahasında grup sonuncusu Karabükspor ile karşılaşacak. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak maç 14.00’de başlayacak. Yeşil-beyazlılar zayıf rakibi karşısında kazanarak, tehlikeli bölgeden uzaklaşmayı hedefliyor

MİSLİ.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor, 29. hafta maçında bugün sahasında grup sonuncusu Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya gelecek.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Sivas bölgesi hakemi Burak Yücetağ yönetecek.

Tolga Dede ve Furkan Ulu ise yardımcı hakem olarak görev yapacaklar. 1922 Konyaspor, dün öğleden sonra yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamlarken, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Yavru Kartal’da tek düşünce ise galibiyet.

SON haftalarda maç kazanmakta zorlanan ve düşme hattıyla arasında 3 puanlık fark bulunan 1922 Konyaspor, ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan Karabükspor karşısında kötü bir sürpriz yaşamak istemiyor.

 Yeşil-beyazlılar, zayıf rakibini mağlup ederek tehlikeli bölgeden bir an önce uzaklaşmayı hedefliyor.

Grupta bugün yapılacak diğer maçların programı şöyle: 13.00 Kastamonuspor-Turgutluspor, 14.00 Karacabey Belediyespor-Bodrumspor, 14.00 Sakaryaspor-Kırşehir Belediyespor, 14.00 Pazarspor-Mamak, 14.00 Vanspor-Pendikspor, 14.00 Etimesgut Belediyespor-Sivas Belediyespor, 14.00 Kırklarelispor-Elazığspor, 14.00 Tarsus İY.-Bayburt Özel İdare, 14.00 Eyüpspor-Serik Belediyespor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.