Aykut Kocaman: “Anadolu’dan Şampiyon Çıkabilir”

Aykut Kocaman: “Anadolu’dan Şampiyon Çıkabilir”
Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Konyaspor’un şampiyonluk yarışında olup olmayacağı konusunda, “Anadolu kulüpleri, imkansız denileni gerçekleştirmeyi başarabilir. Bunlardan birisi de Konyaspor” dedi.

Süper Lig’de deplasmanda karşılaştığı ve 1-1 berabere kaldığı Galatasaray maçının ardından açıklamada bulunan Konyaspor’da Teknik Direktör Aykut Kocaman, Konyaspor’un şampiyonluk yarışında olup olmayacağı konusunda,“Anadolu kulüpleri, imkansız denileni gerçekleştirmeyi başarabilir. Bunlardan birisi de Konyaspor” diye konuştu.

“ANADOLU’DAN ŞAMPİYON ÇIKABİLİR”

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Konyaspor’un şampiyonluk yarışında olup olmayacağı konusundaki soruya tecrübeli teknik adam Kocaman, “Bundan önce Bursaspor’un şampiyonluğu ekstra bir durumdu. 4 büyük takımın dışında şampiyonluğun konuşulması mümkün değildi. Ancak bu dönemde her takımın böyle hayalleri konuşulabiliyor. Büyük takımların mali durumları, kadro sirkülasyonları açısından mantıklı seçimlere gitmeleri söz konusu. Ekonomik durumlarını düzeltebilen Anadolu kulüpleri, imkansız denileni gerçekleştirmeyi başarabilir. Bunlardan birisi de Konyaspor” yanıtını verdi.  

 

(Mürsel Çetin – Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.