Aykut Kocaman: “Görüyoruz ki Maç 1 Penaltıya Kadar İndirgendi. Galibiyete Yakın Taraf Bizdik”

Aykut Kocaman: “Görüyoruz ki Maç 1 Penaltıya Kadar İndirgendi. Galibiyete Yakın Taraf Bizdik”
Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman: “(Galatasaray maçına ilişkin) Özellikle yapılan değerlendirmelerde görüyoruz ki maç 1 penaltıya kadar indirgendi. Burada esas görülmesi gereken takım olarak çok doğru ve iyi oynadığımız, galibiyete yakın taraf olduğumuz”

 Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, deplasmanda oynadıkları ve berabere kaldıkları Galatasaray maçına ilişkin, oyuncularının beklentilerin üzerinde bir performans ortaya koyduğunu belirterek, “Özellikle yapılan değerlendirmelerde görüyoruz ki maç 1 penaltıya kadar indirgendi. Burada esas görülmesi gereken takım olarak çok doğru ve iyi oynadığımız, galibiyete yakın taraf olduğumuz” dedi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, “Bunu sadece skor açısından söylemiyorum. Bizim maça kadar sahasında oynadığı son 23 lig maçının 20’sini kazanmış, mağlup olmamış, özellikle iç saha konusunda son iki sezondur uzmanlaşmış, taraftar ve takım birlikteliğini çok iyi götüren, son derece atak ve cüretkar oynayabilen bir takım karşısında 2-3 günlük bir çalışmayla çıktık. Amacımız en azından kendi adımıza oyunun doğruları dediklerimizi yapmaktı. Bunların olması noktasında açıkçası çekincelerim de vardı. Ama şunu söyleyebilirim ki oyuncularımdan geri dönüş anlamında son derece iyi işler aldık” dedi.

“Galatasaray maçını tekrar izlediğimizde görüyoruz ki özellikle topun arkasındaki, topla olan, kenarlardaki bölümlerde geriye dönüşleri ve ileriye çıkışları son derece iyi yaptık” diyen Teknik Direktör Aykut Kocaman, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ama özellikle yapılan değerlendirmelerde görüyoruz ki maç 1 penaltıya kadar indirgendi. Burada esas görülmesi gereken takım olarak çok doğru ve iyi oynadığımız, galibiyete yakın taraf olduğumuz. Özellikle maçın ikinci yarısı çok iyi oynadık. Fakat kazanmayı başaramadık. Fakat genel görüntü ilerleyen dönem için daha umutvar olmamızı sağladı. Şunu söylemem lazım ki, sanki bu ekip esas itibariyle bizim ayrıldığımız takımdan bir adım daha önde olabilecek bir takım görüntüsü veriyor. Umarım bunu başarırız.”

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.