Aykut Kocaman: “Kazanma Alışkanlığını Sürdürdük”

Aykut Kocaman: “Kazanma Alışkanlığını Sürdürdük”
Antalyaspor’u evinde 2-0 mağlup eden Konyaspor'da Teknik Direktör Aykut Kocaman, son haftalarda daha iyi görünen rakipleri karşısında istediklerinin en fazla uygulandığı maçı oynadıklarını belirtirken, alınan galibiyetten dolayı oyuncularını, verdikleri destekten dolayı da taraftarlarını kutladı.

Süper Lig 'in 19. hafta maçında Antalyaspor’u evinde 2-0 mağlup eden Konyaspor'da Teknik Direktör Aykut Kocaman, "Üst tarafı yakalamaya çalışıyorduk bu maçta buna hizmet edecek maçlardan biri olarak gözüküyordu" dedi.

Maç sonu Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yapılan basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ilk 5 haftada attığı ve yediği gol ortalamalarıyla dikkati çeken Antalyaspor’un sonraki bölümde hem atma hem de yeme anlamında ortalamasını düşürdüğünü, bununla beraber bir çıkış yakaladığını ifade etti.

Teknik Direktör Kocaman, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Son haftalarda birlikte oynama alışkanlığımızla gelen yakaladığımız çıkışı sürdürme adına önemli bir maça çıkacaktık. Bu maçta diğer maçlara oranla istediklerimizi daha fazla yaptığımız bir oyun oldu. Rakibimizin direncini oyunun hemen başındaki kuvvetli başlangıçla ortadan kaldırmayı ve öne geçmeyi planlıyorduk. Bunu yaptık. Sonrasında golleri bulabilirdik. Olmadı. İkinci yarıda ilk yarıdaki gibi oldu. Başlarda gelen golle skor avantajını elimize geçirdik. Ama böylesi maçlarda kalenize gelen bir top bir anlık hatadan dolayı gol olursa sonuç farklı olabilir. Böyle bir pozisyon oldu ama golle sonuçlanmadı. Kalan dakikalarda da avantajımızı korumasını bildik ve önemli bir galibiyet aldık. Kazanma alışkanlığını sürdürdük. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Burada bir teşekkür ve belki de en büyük teşekkürü taraftarlarımıza yapmak istiyorum. Maç öncesinde oluşturdukları muhteşem ambiyans, takımımıza verdikleri destek, maç sonu takımla bütünleşmeleri gerçekten olağanüstüydü. Kendilerine teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzdeki maçları düşüneceğiz.”

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.