Aykut Kocaman: “Pozisyonumuzu Kaybetmedik”

Aykut Kocaman: “Pozisyonumuzu Kaybetmedik”
Süper Lig’in ikinci yarısının ilk 7 haftasını değerlendiren Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Pozisyonumuzu kaybetmedik. O gün itibariyle bakıldığı zaman ligin ikinci ile aramızda 4 puan, üçüncü takımla aramızda 1 puan fark vardı. Fakat o andan itibaren 5 haftada 4 beraberlik 1 mağlubiyet. Bakıldığı zaman normal şartlarda sıralama olarak çok şey kaybetmemiz gerekirken sadece 1 sıralama aşağı düştük. Ancak ikinci ve üçüncü takım ile aramızdaki puan farkı açıldı” dedi.

Süper Lig’in ikinci yarısının ilk 7 haftasını değerlendiren Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Pozisyonumuzu kaybetmedik. O gün itibariyle bakıldığı zaman ligin ikinci ile aramızda 4 puan, üçüncü takımla aramızda 1 puan fark vardı. Fakat o andan itibaren 5 haftada 4 beraberlik 1 mağlubiyet. Bakıldığı zaman normal şartlarda sıralama olarak çok şey kaybetmemiz gerekirken sadece 1 sıralama aşağı düştük. Ancak ikinci ve üçüncü takım ile aramızdaki puan farkı açıldı” diye konuştu.  

Kayacık Tesisleri’de yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Aykut Kocaman, son 5 maçta alınan sonuçlarla beklentilerin gerisinde kaldıklarını bildiklerini ifade etti.

Tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman, ikinci yarısının ilk 7 haftasını değerlendirdiği açıklamasında şunları kaydetti:

“Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptık ve ilk 2 haftada aldığımız iki galibiyetle ligin dördüncü sırasına yerleştik. Antalyaspor’u içeride yendiğimiz maçtan sonra açıkçası pek istediğimiz sonuçları aldığımız söylenemez. Puan ortalaması gibi şeylerle bütün olarak bakıldığı zaman beklentilerin biraz altında olduğu söylenebilir olumlu ve olumsuz taraflarıyla. Pozisyonumuzu kaybetmedik. O gün itibariyle bakıldığı zaman ligin ikinci ile aramızda 4 puan, üçüncü takımla aramızda 1 puan fark vardı. Fakat o andan itibaren 5 haftada 4 beraberlik 1 mağlubiyet. Bakıldığı zaman normal şartlarda sıralama olarak çok şey kaybetmemiz gerekirken sadece 1 sıralama aşağı düştük. Ancak ikinci ve üçüncü takım ile aramızdaki puan farkı açıldı. Galatasaray ve Beşiktaş bayağı puan farkı yaptı. Bu takımların arkasındaki bizimde içinde bulunduğumuz takımlarda ise ciddi puan kayıpları oluştu. Bu kayıplar bizi çok fazla aşağılara taşımadı.”

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.