Aykut Kocaman: “Stadyum Atmosferinin Ve Taraftarlarımızla Buluşmanın Özlemini Yaşıyorum”

Aykut Kocaman: “Stadyum Atmosferinin Ve Taraftarlarımızla Buluşmanın Özlemini Yaşıyorum”
Konyaspor’un yeni Teknik Direktörü Aykut Kocaman: “Yeniden Konyaspor’un başında taraftarlarımızın önüne çıkacak olmanın ve stadyum atmosferinin özlemi benim içimde var. Bu taraftarlarımız içerisinde geçerli olacak herhalde. Tekrar bıraktığımız yerden başlamak güzel olacak”

Konyaspor’un yeni Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Yeniden Konyaspor’un başında taraftarlarımızın önüne çıkacak olmanın ve stadyum atmosferinin özlemi benim içimde var. Bu taraftarlarımız içerisinde geçerli olacak herhalde. Tekrar bıraktığımız yerden başlamak güzel olacak” dedi.

Yeşil Beyazlı takımın Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Aykut Kocaman, Alanyaspor maçının hedeflenme konusunda belirleyici olacağını ifade ederken, taraftarlarla yeniden buluşacak olmanın özlemini yaşadığını belirtti.

“KALAN 3 MÜCADELE HEDEF BELİRLEME MAÇLARI OLACAK”

Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Süper Lig’in 14.haftasında sahalarında oynayacakları Alanyaspor karşılaşması ile ilgili olarak şöyle konuştu:

 “Yeniden Konyaspor’un başında taraftarlarımızın önüne çıkacak olmanın ve stadyum atmosferinin özlemi benim içimde var. Bu taraftarlarımız içerisinde geçerli olacak herhalde. Tekrar bıraktığımız yerden başlamak güzel olacak. Ama özellikle Ziraat Türkiye Kupası’na odaklandığımız dönemde saha içerisindeki sonuçların iyi olmadığını, Konyaspor istatistiklerinin genel anlamda ters yüz olduğu bir dönemde ligi tamamlamıştık. Umarım sahaya gelenler için eski izleri taşıyan bir maç olur. Bizim tarafımızdan bakıldığı zaman, Ankaragücü maçından alınan 3, ardından Galatasaray’a karşı alınan 1 puan var. Bunları Alanyaspor maçından alacağımız galibiyetle tamamlayabilirsek kalan 3 maç bizim adımıza hedef belirleme maçları olacak. Alanyaspor maçı bu açıdan bizim için son derece önemli bir karşılaşma olarak görünüyor. Rakibimizin de son 5 maçı mağlup bitirip hiç bir maçında tek gol atamamasına rağmen, son hafta antrenör değişikliğiyle beraber 5 gollü bir galibiyet alması ve morallenmesi rakibi tanıma konusunda gerçekten biraz sıkıntılı bir durum oluyor. Antrenör değişikliğinin çok olumlu yansıdığı belli. Moralli gelecekler. Durumu tersine çevirmek isteyecekler. Riskli bölgedeler. Ancak her iki takımın da maçla ilgili güçlü istekleri var. Umuyorum ki; Alanyaspor maçının önce doğrular konusunda ısrar edip, sonra da skoru yanımıza alırsak yeni hedefler oluşturma çizme konusunda yardımcı olacağını düşünüyorum…”

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.