Barışhan Özer, Dünya İkincisi Oldu

Barışhan Özer, Dünya İkincisi Oldu
Geçtiğimiz günlerde Azerbaycan’da düzenlenen MMA Dünya Şampiyonası’nda Cobra spor salonundan Barışhan Özer, 2’incisi oldu.

Geçtiğimiz günlerde Azerbaycan’da düzenlenen MMA Dünya Şampiyonası’nda Cobra spor salonundan Barışhan Özer, 2’incisi oldu.

Çeşitli ülkelerden yaklaşık 200 sporcunun katıldığı şampiyonada Dünya 2’incisi olan Özer, hedefinin şampiyonluk olduğunu belirterek, “Beni çalıştıran, yetişmemde emeği geçen hocalarım Fahrettin Arslan ve Hamit Dilibaz teşekkür ederim” dedi.

“HEDEFİMİZ DAHA İYİ OLMAK”

Cobra Spor Kulübü antrenörü Hamit Dilibaz ise Barışhan Özer’in Anadolu’da bu sporla uğraşan gençler için umut ve ışık olduğunu belirterek, “Spor kulübü olarak böyle bir başarıya imza attığımız için mutluyuz. Özer gibi birçok sporcumuz var ve hedefimiz bundan sonra daha iyi olmak ve dünya şampiyonları çıkarmak. Barışhan Özer bu sporla ilgilenen gençlerimiz için bir umut ve ışık olacaktır” diye konuştu.

“YETENEKLİ GENÇLERE SAHİP ÇIKILSIN”

Cobra Spor Kulübü antrenörü Fahrettin Arslan ise yetenekli çok gencin olduğunu ancak imkansızlık nedeniyle gençlerin spora yeterince zaman ayıramadığını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kulüp olarak birçok başarıya imza attık. Ancak yetenekli sporcularımızın bir çoğu maddi imkansızlıklar yüzünden kaybolup giderken, bazı sporcularımıza ise yetkililer bizim gibi kulüplere yeterince destek sağlamadıkları için kaybediyoruz. Futbola gösterilen ilginin yarısı bu tür salon sporlarına da gösterilse daha çok başarılı sporcu Türkiye’nin adını uluslararası arenalarda başarıyla temsil eder. Sporcumuz Barışhan Özer’i tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.”

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.