Başkan Altay: “Konyaspor’un Her Zaman Yanındayız”

Başkan Altay: “Konyaspor’un Her Zaman Yanındayız”
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Özellikle son haftalarda çıkıştan ötürü Sayın Başkanımızı ve ekibini ben tekrar tüm Konyalılar adına kutluyorum, başarılar diliyorum. İnşallah bu zor süreci de hep beraber atlatacağız” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Konyaspor taraftarı olarak yönetime destek oluyoruz. Özellikle son haftalarda çıkıştan ötürü Sayın Başkanımızı ve ekibini ben tekrar tüm Konyalılar adına kutluyorum. Takımımıza bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. İnşallah bu zor süreci de hep beraber atlatacağız. Konyaspor’un her zaman yanındayız” dedi.

Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programda, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Güçlü Konya İçin Bir Adım Daha” programında son 5 yılda hayata geçirdikleri yatırımları ve yeni dönem projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Başkan Altay, yaptığı sunumda, Konyaspor konusunda da açıklamalarda ve değerlendirmelerde bulundu. Başkan Altay, “Konyaspor taraftarı olarak yönetime destek oluyoruz. Özellikle son haftalarda çıkıştan ötürü Sayın Başkanımızı ve ekibini ben tekrar tüm Konyalılar adına kutluyorum. Takımımıza bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. İnşallah bu zor süreci de hep beraber atlatacağız. Konyaspor’un her zaman yanındayız. Tesisleşme adına önemli işler yapıyoruz. İki çim saha yaparak Konyaspor’un hizmetine sunmuştuk. Kayacık Tesisleri’nin inşaatı da devam ediyor. İnşallah bu tesis de tamamlandığında Kayacık, bir bütün olarak Türkiye’nin en güzel spor alanına dönüşmüş olacak" diye konuştu.

Altay, Ereğli ve Karapınar’a yarı olimpik yüzme havuzu yaptıklarını, aynı tesisleri Seydişehir’e ve Akşehir’e de kazandıracaklarını, gençlerin ve öğrencilerin spor yapmaları adına şehrin birçok noktasına halı saha ve spor tesisleri yaptıklarını ifade etti.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.