Başkan Altay’dan hafta sonu Konyaspor’a destek çağrısı

Başkan Altay’dan hafta sonu Konyaspor’a destek çağrısı
Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyaspor’un Konya’nın en önemli markalarından biri olduğunu dile getirerek, Konyaspor’un hafta sonunda kendi evinde Göztepe ile oynayacağı karşılaşmaya bütün Konyalıları davet etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, “Hafta sonunda kendi evimizde oynayacağımız Göztepe karşılaşmasında tüm Konyalı hemşehrilerimizi Büyükşehir Belediye Stadyumu’na bekliyoruz” dedi.

Yeni görevi dolayısıyla Başkan Altay’a “hayırlı olsun” dileğinde bulunan Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz ve beraberindeki kulüp yöneticileri bir süre Başkan Altay ile görüştü.

“KONYASPOR ŞEHRİMİZİN EN ÖNEMLİ MARKALARINDAN BİRİ”

Ziyaretleri dolayısıyla Konyaspor Başkanı ve Yönetim Kurulu’na teşekkür eden Başkan Altay, Konyaspor’un kuruluşundan bu yana şehrin spor ve sosyal hayatına çok önemli katkılar yaptığını dile getirerek, “Şehrimizin en önemli markası haline gelen Konyaspor’umuz, geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edecektir. Takımımızın ligde kalan iki maçını da kazanarak Süper Lig’de yoluna devam edeceğine olan inancımız tamdır. Bu vesileyle hafta sonunda kendi evimizde oynayacağımız Göztepe karşılaşmasında tüm Konyalı hemşehrilerimizi Büyükşehir Belediye Stadyumu’na bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.