Başkan Kılca: ‘500 Milyon TL Değerinde Spor Kompleksi Yapmaya Başladık’

Başkan Kılca: ‘500 Milyon TL Değerinde Spor Kompleksi Yapmaya Başladık’
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Saraçoğlu bölgesinde 500 milyon TL değerinde bir spor kompleksi yapmaya başladık. Yapacağımız tesislerle Konya ve ülke gençlerinin sporda daha başarılı olmaları için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Saraçoğlu bölgesinde 500 milyon TL değerinde bir spor kompleksi yapmaya başladık. Olimpik branşlar ve bireysel sporcuların yararlanması için yapacağımız tesislerle Konya ve ülke gençlerinin sporda daha başarılı olmaları için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Başkan Yardımcısı Recep Çınar ve Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ile şube yöneticileri, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, Konya sporunun gelişmesi noktasında işbirliği yapılmasına karar verildi.

Karatay Belediye Bakanı Hasan Kılca, Konya’nın sportif anlamda her geçen gün büyüdüğünü, yeni spor tesislerinin kazandırıldığını anımsatarak, “Karatay Belediyesi olarak Saraçoğlu bölgesinde 500 milyon TL değerinde bir spor kompleksi yapmaya başladık. Olimpik branşlar ve bireysel sporcuların yararlanması için yapacağımız tesislerle Konya ve ülke gençlerinin sporda daha başarılı olmaları için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TSYD Genel Başkan Yardımcısı Recep Çınar’da, Karatay Belediyesi’nin spora ve sporcuya büyük destek sağladığını, geleceğimizin sporcularının Karatay ilçemizden çıkacak olmasının mutluluğu yaşadığını söyledi.

TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez’de her geçen gün büyüyen ve gelişen Karata ilçemizin sportif başarılar ve spor tesisleri konunda da önemli bir ivme kazanmasının gelecek adına umut verici olduğunu söyledi.

Ziyarette, Recep Çınar ve Murat Dönmez, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya spora ve TSYD Konya Şubesi’ne verdiği desteklerden dolayı Cumhuriyetimizin 100, TSYD’nin de kuruluşunun 60. Yılı nedeniyle özel logolu olarak yaptırılan fincan takımı hediye etti. Ziyarette TSYD Konya Şube Başkan Yardımcısı Mürsel Çetin, Genel Sekreter Hüseyin Turgut, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Soylu hazır bulundu.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.