Başkan Korkmaz: “Konyaspor Olarak Kritik Haftalardan Geçiyoruz!”

Başkan Korkmaz: “Konyaspor Olarak Kritik Haftalardan Geçiyoruz!”
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Süper Lig’de düşme hattından kurtulmak için hala tehlikenin geçmediğini, rehavete kapılmadan kritik süreci hep birlikte aşacaklarına inandıklarını söyledi.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Süper Lig’de düşme hattından kurtulmak için hala tehlikenin geçmediğini, rehavete kapılmadan kritik süreci hep birlikte aşacaklarına inandıklarını söyledi. Taraftarlara da çağrıda bulunan Başkan Korkmaz, Trabzonspor karşısında “tribünleri dolduralım” dedi.

Başkan Ömer Korkmaz, Konyaspor Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Konya'daki spor basınıyla bir araya geldi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, As Başkanlar Mürsel Çetin ve Hüseyin Avni Uğur, Yönetim Kurulu Sekreteri Kemal Soylu, Mali İşler Sorumlusu Hüseyin Turgut, Yönetim Kurulu Üyeleri Ferhat Türkoğlu ve Abdullah Leblebici’nin yanı sıra dernek üyeleri ve spor basınının katıldığı programda Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’e verilen Milli Aranın herkes için iyi geldiğini dile getiren Başkan Korkmaz, Konyaspor’un Kayacık Tesisleri’nde sürdürdüğü çalışmaları yakından takip ettiklerini, teknik heyet ve futbolcularla toplantı yaptığını anlattı. Lig’de kalmak için moral motivasyon yönünden gerekeni yaptıklarına değinen Başkan Korkmaz, “Rehavete kapılmış olabilirsiniz. Biz niye buradayız. Bu hassasiyeti aklınıza getirin diye. Çünkü biz hala kritik zamanlardan geçiyoruz. Özellikle oynayacağımız 4 maçlık periyot var yine. Bundan önce 4 maçla ilgili bir plan kurmuştuk. O planımızdan birkaç puan az aldık. Bizi yıpratan iç sahada aldığımız Adana Demirspor beraberliği ve dışarıda Fatih Karagümrük maçında son dakikada yediğimiz gol oldu. Bu kırılmayı ve rehaveti kaldırmak için oyuncu gurubuyla konuşma yaptık. Onlara Trabzonspor maçının hassasiyetini ve bundan sonraki 3 maçlık bir periyodun daha olduğunu söyledik. Trabzonspor maçı ve sonraki 3 maç için yani 4 maçlık bir taahhütte bulunduk. Önümüzdeki 4 maça özel yine bir paket sistemini onlarla konuştuk” ifadelerini kullandı.

Konyaspor’un oynayacağı 4 maçın çok kritik ve önemli olduğunu söyleyen Başkan Ömer Korkmaz, “Şu anda tek temennimiz Fenerbahçe karşısına, rahat bir şekilde çıkmak istiyoruz. Artık Lig’de kalma sorunu olmayan Konyaspor, Fenerbahçe karşısına rahat çıksın, ilk maçtakinin hesabını kessin istiyorum. Çünkü baskı altında olduğunuz zaman istediğiniz oyunu oynayamıyorsunuz, istediğiniz yapamıyoruz” diye konuştu.

Başkan Ömer Korkmaz, Konyaspor olarak Süper Lig’de kalmış ve sezonu tertemiz tamamlamak istediklerine değindi.

Süper Lig’in 31. Haftasında konuk edecekleri ve bugün oynayacakları Trabzonspor maçına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Ömer Korkmaz, “Takım olarak maça hazırız. Trabzonspor kolay bir rakip değil ancak defalarca yendiğimiz bir rakip. İnşallah karşılamadan mutlu bir şekilde ayrılan taraf oluruz” açıklamasında bulundu.

Başkan Korkmaz, Konyaspor olarak Trabzonspor karşısında en çok ihtiyaçlarının tribünlerin doluluğu olduğuna anlatarak taraftarlara takımlarını destekleme çağrısında bulundu.

(Spor Servisi / Haber Kent)

3nis-konyaspor-baskani2-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.