Başkan Kulluk’tan “Konyaspor Arması Etrafında Kenetleme” Çağrısı

Başkan Kulluk’tan “Konyaspor Arması Etrafında Kenetleme” Çağrısı
Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk: “Potansiyelimizin, tecrübemizin ve şehrin enerjisinin farkındayız. Bu gücü tam anlamıyla yanımızda hissettiğimizde önünde durulamayacak bir dip dalganın Süper Lig’i etkisi altına alacağına inanıyoruz. Bu hedef doğrultusunda tüm Konya’yı armamızın etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz”

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, çok değerli teknik direktörleri Aykut Kocaman ve ekibi ile anlaşmalarının ardından saha dışında yaptıklarının saha içindeki başarılı sonuçlarla birleşince yeni kapılar ve yeni hedeflerin kendiliğinden açıldığını gördüklerini belirterek, “Bu yolda sağlam adımlarla yürümek için, hepimizin daha çok desteğe ihtiyacı olacak” diye konuştu.

Başkan Hilmi Kulluk, Bursaspor maçı öncesinde bir açıklama yaparak şehri “Konyaspor Çatısı” altında toplanmaya, güç birliği yapmaya ve pazartesi deplasmanda oynayacakları kritik maça davet etti.

“Konyaspor Kulübü bütün unsurlarıyla her alanda dikkatle takip edilen bir camia haline gelmiştir” diyen Başkan Kulluk, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yönetim Kurulumuzdaki çok değerli arkadaşlarımızın, teknik heyetimizin, futbolcularımızın, kulüp profesyonellerimizin, yerel medyamızın ve elbette taraftarlarımızın bugün bulunduğumuz noktada çok önemli katkıları olmuştur. Bundan sonrası için hepimizin hedefi, mevcut durumu önce kalıcı hale getirmek, sonrasında ise üzerine koyarak emin adımlarla bir üst kademeye çıkarmak olmalıdır. Bu durum söylemlerden çok icraatlarla mümkündür. Bizler kulübümüzü yönetirken prensip olarak bu dönemde konuşmak yerine yapmayı, proje üretmeyi ve bu projeleri hayata geçirmeyi tercih ettik.”

Çok değerli teknik direktörleri Aykut Kocaman ve ekibi ile anlaşmalarının ardından saha dışında yaptıklarının saha içindeki başarılı sonuçlarla birleşince yeni kapılar ve yeni hedeflerin kendiliğinden açıldığını gördüklerini ifade eden Başkan Kulluk, “Bu yolda sağlam adımlarla yürümek için, hepimizin daha çok desteğe ihtiyacı olacak” diye konuştu.

“KONYA’NIN BÜTÜN DİNAMİKLERİ GÜÇBİRLİĞİYLE ELLERİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI”

“Bizler bu süreçte ailemize, işlerimize, özel hayatımıza ayırdığımız zamanın büyük bölümünden feragat ederek daha çok çalışacağız” açıklamasında bulunan Başkan Kulluk, şöyle devam etti:

“Başta sayın hocamız olmak üzere, teknik heyetimiz, futbolcularımız zihinsel ve fiziksel olarak daha fazla efor sarf edecek, taraftarlarımız bir önceki maçtan daha fazla sayıda ve çok daha büyük sinerjiyle tribünde yerini alacak. Buna inancımız sonsuz. Ancak; çok daha büyük hedeflere yürümek için hepimiz çok iyi biliyoruz ki, bu saydıklarımız yeterli olmayacak. Söz konusu olan top yekûn bir şehrin ayağa kalkması, aynı duygu ve düşüncelerle aynı hedefe doğru yürümesidir. Bunun için Konya’nın bütün dinamiklerinin Konyaspor çatısı altında güç birliği yapması ve ellerini taşın altına koyması gerekmektedir.”

Potansiyellerinin, tecrübelerinin ve şehrin enerjisinin farkında olduklarına işaret eden Başkan Kulluk, açıklamasında şunları kaydetti:

“Bu gücü tam anlamıyla yanımızda hissettiğimizde önünde durulamayacak bir dip dalganın Süper Lig’i etkisi altına alacağına inanıyoruz. Bu hedef doğrultusunda tüm Konya’yı armamızın etrafında kenetlenmeye davet ediyoruz. Özellikle önümüzdeki Pazartesi akşamı Bursa'da oynayacağımız karşılaşma yukarıda saydığımız hedefler için çok önemli bir mihenk taşı. Bu nedenle bütün taraftarlarımızı deplasmanda hocamızı, takımımızı ve bizleri yalnız bırakmamaya davet ediyor, hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.