Başkan Özgökçen: ‘Hepimizin Amacı Konyaspor’u En İyi Yerlere Getirmek’

Başkan Özgökçen: ‘Hepimizin Amacı Konyaspor’u En İyi Yerlere Getirmek’
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: “Bizler bir aileyiz. Hepimizin amacı Konyaspor Kulübü'nü en iyi yerlere getirmek” dedi.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: “Bizler bir aileyiz. Hepimizin amacı Konyaspor Kulübü'nü en iyi yerlere getirmek” dedi.

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Konya'da yayın yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Özgökçen’in Konyaspor Sosyal Tesis binasında gerçekleşen programında yeşil-beyazlı kulüp yöneticileri Kazım Küçükçöğen, Sertaç Tuza ve Sami Pirinç hazır bulundu.

Konyaspor Kulübü olarak yoğun ve meşakkatli günler geçirdiklerinin altını çizen Başkan Fatih Özgökçen, "Haklı eleştirilerin biz ve takım açısından son derece önemlidir. Sizler ile istişare toplantıları yapmak, Konya medyasıyla bir araya gelmek bizleri memnun ediyor. Çünkü bizler bir aileyiz. Hepimizin amacı, Konyaspor Kulübü'nü en iyi yerlere getirmektir. Sizlerin görüşü bizler için kıymetlidir. Bu tür toplantılar büyük önem arz etmektedir" diye konuştu.

Başkan Özgökçen, Konyaspor'un hem futbol hem de basketbolda yakaladığı başarılara değinerek, şunları söyledi:

"Sportif başarılarımız herkesin malumudur. Hem basketbol hem de futbolda yakaladığımız bu sportif başarıları sezon sonunda da devam ettirmek istiyoruz. Ekonomik olarak çalışmalarımız devam ediyor. 'Kulübümüze nasıl katkı sağlarız?' düşüncesiyle yönetim kurulumuz ile gece gündüz çalışmalar yapıyoruz. Bu noktada Konya'nın desteğini arkamıza aldık diyebilirim."

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'un katılımıyla temeli atılan Yeni Kayacık Tesisi'nin yapımı tamamlandığında tesisleşme noktasında Konyaspor'un Avrupa standartlarının üzerine çıkacağına vurgu yapan Başkanımız Fatih Özgökçen, mevcut tesisin Konyaspor Akademisi'ne devredilmesiyle alt yapı tesisleşmesinde Türkiye'nin belki de bir numarası olacağını belirtti.

 

"Avrupa Standartlarının Üzerinde Tesisleşme Noktasına Yaklaşacağız"

 

Yeni Kayacık Tesisi'ne Selçuklu, Meram ve Karatay ilçe belediyelerinin birer adet antrenman sahası yapacaklarını da dile getiren Özgökçen, şöyle devam etti:

 

"Yapılacak tesisler, hizmetler elbette Konyaspor'a ve Konya'nın sporuna katkılar sağlayacaktır. Tesisleşme noktasında ne kadar ileri gidilirse spor kültürü açısından Konya'mızda belirli bir yere gelineceğini düşünüyorum. Buradaki tesisleşmeler, birçok belediyelere ve kulübümüze de örnek olacaktır. Bu çalışmaların önemli olduğunu belirtmek istiyorum."

 

Konyaspor Kulübü'nün bu sezon itibariyle futbol noktasında ülke gündeminde geniş yer bulduğuna işaret eden Başkan Fatih Özgökçen, verilen mücadelenin sezona yayıldığı takdirde Konyaspor'un sezonu çok iyi bir yerde bitireceğinin altını çizdi.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.