Başkan’dan Flaş Açıklamalar

Başkan’dan Flaş Açıklamalar
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Teknik Direktör İlhan Palut ile yola devam etmek istediklerini belirterek, “Transfer planlamamız sürüyor. Hocaya listeye sunacağız. Ayrıca şu ana kadar borcun 120 milyon lirasına ödedik” dedi

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Teknik Direktör İlhan Palut ile yola devam etmek istediklerini belirterek, “Transfer planlamamız sürüyor. Hocaya listeye sunacağız. Ayrıca şu ana kadar borcun 120 milyon lirasına ödedik” dedi

 

İlhan Palut ile çalışmak istiyoruz

 

İTTİFAK Holding Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, hafta sonunda yerel bir televizyon programına konuk olurken, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör İlhan Palut ile yola devam etmek istediklerini belirten Başkan Fatih Özgökçen, takımın durumu, kulübün borcu ve transferde izlenecek yol haritası başta olmak üzere birçok konuyla ilgili flaş açıklamalar yaptı. Başkan Özgökçen, Teknik Direktör İlhan Palut ile çalışmayı istediğini belirterek, “İlhan hocamız çok çalışkan bir insan. Şu an itibariyle ortada bir başarı var. Hocamız ile elbette devam etmek istiyoruz. Konyaspor menfaatleri doğrultusunda hareket etmek öncelikli görevimizdir. Ortada bir başarı olmasa da kendisiyle devam etmeyi tercih ederim” dedi.

 

Şu ana kadar 120 milyon borç ödedik

 

KONYASPOR Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, bazı kesimlerin elde edilen başarıdan dolayı rahatsız olabileceğini söyledi. Özgökçen “Konyaspor'un başarısından rahatsız olanlar olabilir. Yapacak bir şeyimiz yok, rahatsız olmaya devam edebilirler. Biz de çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Özgökçen şu ana kadar 120 milyon lira ödeme yaptıklarını kaydetti. Özgökçen “Göreve geldiğimizde 320-330 milyon lira borç vardı. Biz bu borcun yaklaşık 120 milyon lirasını ödedik. Ödemeye devam ediyoruz” dedi. Fatih Özgökçen, Ryan Babel konusuna da açıklık getirdi. Özgökçen, “Ryan Babel ile ilgilenmiyoruz. Böyle bir transfer hedefimiz yok. Haberi ben de basından öğrendim. Sözleşmeler noktasında ince eleyip sık dokuyoruz. Gelecek haftadan itibaren sözleşme yenilemeleri yapılacak” diye konuştu.

 

Taraftarımızı Rize maçına bekliyoruz

 

BAŞKAN Fatih Özgökçen, gıpta ile bakılan bir taraftara sahip olduklarını belirterek, “Görsel şovlarına gıpta ile bakılan taraftara sahibiz. Çaykur Rizespor maçımız saat 16’da başlayacak. Bilet fiyatlarında yüzde 50, kombine fiyatlarında yüzde 40 indirime gidiyoruz. 42 bin taraftarımızı Rizespor maçına bekliyoruz. Ayrıca maç saatlerinin değişmesi bir kulübün isteğiyle olmuyor. İki kulübün isteğiyle de maç saatleri değişmiyor. Gerek Futbol Federasyonu’nun gerek yayıncı kuruluşun onayı gerekiyor” dedi.

 

Transfer çalışmalarımız devam ediyor

 

BAŞKAN Fatih Özgökçen, transfer konusunda ise çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Özgökçen, “Scout görevindeki arkadaşlar çok sıkı şekilde çalışmalarına devam ediyor. Yakın zamanda birkaç ülkeye gitmelerini planlıyoruz. Ocak ayı itibariyle de İlhan hocamıza sunacağımız yabancı isimler olabilir. İç transferde de yeniden anlaşılmak istenen oyuncular sıkıntı çıkarmıyor. Bu konuda kısa sürede somut adımlar atılacak. Gelecek haftadan itibaren sözleşme yenilemeleri yapılacak” dedi. Özgökçen, Konyaspor’un son günlerde ulusal medyada daha çok yer almaya başladığını belirterek, “Son günlerde ulusal medyada daha çok yer almaya başladık. İnanıyorum ki, Konyaspor adından daha çok söz ettirecek. Tabii lig devam ediyor. Ayaklarımızı yere sağlam basacağız. Maç maç gideceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

Hurtado’ya 1.6 milyon euro ödenecek

 

ÖTE yandan Konyaspor'da sorunlu bir şekilde ayrılan ve davası CAS'ta olan Paolo Hurtado konusunda yönetimin üzerine büyük bir yük binerken, Başkan Fatih Özgökçen borcu taksitler halinde ödeyeceklerini açıkladı. Özgökçen, oyuncunun 1 milyon 650 bin euro talep ettiğini belirtti. Özgökçen, “Kulüp olarak CAS'ta ve FIFA'da kendimizi savunduk. Dava şu an CAS'ta ve büyük bir ihtimalle kaybedilecek. Mali noktada problem yaşayacağımız kesin. Bu oyuncu bizden 1 milyon 650 bin euro talep ediyor. O rakamın belirli taksitlerle ve bu rakamın yüzde 25 altında ödeme planı sunduk. Avukatları kabul etti. Hükmedilen cezayı taksitlerle ödeyeceğiz” dedi.

 

 

 

 

 

(Hüseyin Turgut)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.